Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Don’t believe the hype – Pølseligaen

Lyseng Idrætspark, 14-10-2017

IF Lyseng 3-0 Ringkøbing IF (3-0)

Mål:
Frederik Brochstedt Pedersen, 1-0 (20. min.)
Issa Kharoub, 2-0 (33. min.)
Tobias Nordstrøm Emdal, 3-0 (35. min.)

Tilskuere:
300

Pølsecount 2017/18:
2

Pølsen:
Back.

Opmærksomheden og omtalen af IF Lysengs stadionplatte trak lørdag Pølseligaen til Aarhus-forstaden Højbjerg, hvor en af Jyllands største fodboldklubber, målt på antallet af medlemmer, ligger.

På Twitter florerede et skilt med en forklaring af Lyseng-plattens indhold. Og en slagterpølse med dertilhørende bagerbrød får Pølseligaens tanker til at flyde hen på en anden 2. Divisionsklub fra kulturbyen.

‘Fremads Stærke’ blev i 2016 kåret som Pølseligaens første vinder med deres speciallavede pølse, og siden da er hjemmebagt brød fra en lokal bager blev tilføjet til Aarhus Fremads fremragende spise.

Forventningerne var derfor også lige så høje gennemsnitshøjden på spillerne i en start-11’er fra Alliance Club Horsens.

Det er altid rart at komme på danske divisionsstadioner, men lige fluks forbi den klassiske bandereklame-indrammede opvisningsbane røg vi videre mod en kunstgræsbane.

Tjaae. Det kunne vi lige leve med. Men hypen led et knæk.

Til gengæld var der mødt godt med Suppe-legender frem. Naturligvis Den Hvide Klapperslange, der lige skulle nå at slå kamprekorden i Superligaen med et halvt år i Hobro (god vennetjeneste fra Ove P.), før han smuttede mod vest og Ringkøbing. Der vralter han rundt som 38-årig ung spillende assistenttræner.

Men Hans Henrik Andreasen var ikke den eneste tidligere Esbjerg-spiller på stadion. Også Jess Thorup var mødt op. Tilsyneladende alene. Og selvom han skulede længe mod grillen, da han gik forbi den i pausen, så skulle han ikke have pølse.

Såå…. Helt hvorfor, han var på stadion, kunne vi ikke gennemskue. Måske skulle han og HHA snakke gamle tider.

Det eneste, vi i Pølseligaen skulle snakke om, var pølser.

Og spise dem.

Så det gjorde vi. Som sagt med høje forventninger. Men præsentationen var desværre ikke helt, som vi havde håbet. Godt nok var der kulgrill, men skindet virkede tilsyneladende til ikke heeeelt at være der på dagen.

Der var ellers stablet et sandt kødbjerg op i den ene enden af risten. Pølsemanden var godt klar over, at efterspørgslen ville blive stor i pausen – og det blev den – men når skindet kun er ordentligt grillet og revnet på den ene side, så kunne den måske godt have fået et par minutter mere, før den blev smidt i bunken med færdiggrillede stykker svin.

Heldigvis havde pølsen den helt rigtige varme, men de bange anelser om skindet blev blot bekræftet, da vi testede det af. Det var branket på den ene side og havde måske endda fået anelse for længe, hvilket gjorde det sejt, mens den anden side godt kunne have trængt til et par ekstra minutter. Ærgerligt.

At det skulle være en speciel slagerpølse kunne vi i det hele taget ikke finde mange tegn på. Kødet virkede kun til at være krydret med salt og peber – i meget små mængder, hvorfor det var minimalt, hvad der var af smag.

Don’t Believe the Hype, blev der rappet i 80’erne. Det lader vi være med til en anden gang. I Lyseng var det i hvert fald mere Vanilla Ice, end det var Public Enemy.

Men det er jo selvfølgelig også lidt nemmere at holde styr på en vanilleis, end det er at holde styr på en fjende mod offentligheden.

Til gengæld var bagerbrødet helt outstanding, hvilket i sidste ende trak anmeldelsen op. Det var sødt, luftigt og svampet på én gang. Den eneste finger, der var at sætte på det, var, at det ligesom pølsen godt kunne have trængt til lidt flere sekunder på grillen.

Vi havde håbet på græs. Vi fik en kunstgræsbane.
Vi havde håbet på en stor pølsepræstation. Vi fik en stor brødpræstation.

Don’t believe the hype.

Kampen under pølsen:
Det var to oprykkere, der duellerede i udkanten af Aarhus tidlig lørdag eftermiddag. Ringkøbing IF i den sjove halvdel af tabellen, hvor de kæmper med om en plads i oprykningsspillet, mens hjemmeholdet IF Lyseng ligger i den lidt tungere ende.

Men bolden er tæt på at være rund. Efter 35 minutters spil var de på papiret undertippede værter oppe med tre mål.

I anden halvleg fik Lyseng en udvisning, men det ændrede ikke på, at de tog tre lune point og sæsonens første hjemmesejr.

Pris:
60,- for en ‘Lyseng Platte’ med fadøl, slagterpølse og bagerbrød

Pølsebedømmelse:

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram