Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Hold det ægte, din odder – Pølseligaen

Spektrum Park, 01-04-2017

Odder IGF 0-0 Holbæk (0-0)

Mål:
Der var to på banen. Efter øjemål levede de begge op til DBU’s standardkrav på 7,32 x 2,44 meter

Tilskuere:
De kunne lige stå om et rullebord med gratis wienerbrød

Pølsecount 2016/17:
9

Pølsen:
En ualmindelig lang vinterpause sluttede lørdag eftermiddag. Træningspølser var der indtaget nok af i løbet af opstarten til forårssæsonen – nu skulle der for første gang spises om point igen.

Der var kun ét sted at være lørdag d. 1. april 2017. Odder. Morten Nørgaards hjemby. Hele Danmarks Morten. Vinderen af X Factor godt et halvt døgn forinden. Byen var på den anden ende. De var i hvert fald ikke i den ende af byen hvor det lokale fodboldstadion med det ultrafrække navn, Spektrum Park, ligger.

Vi forventede at blive akkompagneret af konfirmationsflag gennem hele byens hovedgade i ægte provinsstil som fejring af den nye byhelt, men måtte nøjes med to flagstangsvimpler. Heldigvis var der glimrende fodboldvejr, så vi smuttede på stadion og ligesom resten af Danmark glemte vi alt om X Factor-vinderen.

Spektrum Park har en klassisk 2. divisions-opvisningsbane. Lille, fin tribune, løbebane rundt om plænen og bandereklamer fra alle de lokale kædeforretninger. Men da vi troppede op, rev pølseduften os forbi denne kamparena for lokale weekendhelte for i stedet at føre os mod en kunstgræsbane.

Pik, man. Lad nu være.

Dunsten var nu stadig fræk. Og foråret var som sagt kommet til landet. Der var alle muligheder for, at dagen fortsat kunne reddes. Hvor ofte før har en platte sendt mundvigene et nøk i vejret og for stund taget tankevirksomheden væk fra hverdagens små problemer. Øhh ja tak, ofte.

Men så skete det. Vi opdagede, at grillen blev forsynet med gas. Ikke optimalt, naturligvis, men det har før givet hæderlige resultater. En anden årsag til at forblive fortrøstningsfuld var det inspirerende sauce-udvalg, som bestod af karryketchup og fransk dressing som supplement til de obligatoriske og sædvanlige dyppelser.

”Hey Anton,” sagde vi til pølsemanden i en gammel Leeds-trøje, ”dine pølser er revnet.”

”Det ved jeg sgu da godt, din odder,” sagde han så til os.

Det er sjovt, fordi vi var i Odder… Næ. Hold nu kæft. Ja, okay.

Men ej, de var faktisk revnede. Lige en smule sprækkede, som de skulle være. Hverken for meget eller for lidt. Flotte var de, og sammen med den føromtalte duft, så var det endnu et lovende tegn blandt de ellers foruroligende omstændigheder med kunstbane og gasgrill.

Så begyndte vi at spise. Det var godt nok kedeligt. Alt var tørt. Pølsen var som sagt flot at kigge på, men da først tænderne blev tværet ned i den, stod det klart, at det her simpelthen bare var en skidt dag på kontoret. Vi gider slet ikke spilde jeres tid på at tale om, hvor tørt brødet var. Det var simpelthen ude af proportioner.

Skindet bar præg af at have ligget længe på grillen ved middel varme. En anelse sejt at komme igennem og ikke på nogen måde sprødt. Smagen var heller ikke som sådan nogen revolution. Der manglede saft og kraft. Både bogstaveligt og i overført kliché-betydning. Meget som en doven fadøl. Man har sgu fået bedre, men man drikker den jo alligevel.

De indre værdier kunne ikke leve op til pølsens ellers så pæne ydre og flirtende odør. På samme måde som kunstbanen, spillerne trampede rundt på. Den ser jo flot og grøn ud, står snorlige og indbyder til dans. Men den indbyder ikke til glidende tacklinger, den dufter ikke af nyslået græs, og så får man jo for helvede det der gummigranulat spredt i hele hytten, når man kommer hjem, hvis man bare har overvejet at betræde den.

Kunstig popstjerne, der synger falsk, kunstig fodboldbane, kunstig ild i grillen, falske forhåbninger. Hold det nu ægte, Odder.

Til gengæld var der gratis wienerbrød i pausen.

Kampen under pølsen:
Den var røvkedelig. Det er de fleste 0-0-kampe. En 12-årige dreng ved siden af os ville i hvert fald hellere spille Call of Duty Black Ops end at se på den kamp.

Når det så er sagt, så fortjente Odder at få de tre point. I første halvleg havde hjemmeholdet et forsøg på overliggeren, hvorefter returbolden af uforklarlige årsager ikke blev sendt i nettet.

Efter pausen var det mere eller mindre spil til ét mål, men trods friløbere, giftige indlæg og utallige hjørnespark, så formåede værterne ikke at score det forløsende mål, hvorfor de måtte nøjes med et enkelt point.

Knapt så store vindere som X Factor-Morten.

Pris:
30,- for pølse med brød
30,- for fadøl
0,- for gratis wienerbrød. Og der var nok, så vi kunne bare tage to gange

Pølsebedømmelse:

 


Wienerbrødsbedømmelse:

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram