Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
I fremtiden er vi alle sprøde – Pølseligaen

#MakeStadionpølserSprødeAgain
#SprødereTogether

Nordjyske Arena, 25-11-2016

AaB 2-1 Randers FC (2-0)

aalborg-4

Mål:
Mads Fenger (selvmål), 1-0 (3. min.)
Frederik Børsting, 2-0 (5. min.)
Kasper Enghardt, 2-1 (64. min.)

Tilskuere:
3.929

Pølsecount 2016/17:
8

Thyborønhabit-count:
1

aalborg-2

Pølsen:
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Pølseligaen havde ‘Sprøde Romario’ som favorit, da den nye stadionplatte på Nordjyske Arena skulle døbes. I en dyr, lang og hård kampagne rejste vi os og ytrede vores holdning. Vi forsøgte at samle nationen under sloganet #SprødereTogether. I den periode var vi alle sprøde.

Valget blev desværre ikke vundet. Men valgkampen var ikke forgæves. Budskabet lever videre, og Pølseligaen har ikke i sinde at indstille jagten på Danmarks bedste stadionpølse. Make stadionpølser sprøde again. På valgdagen var vi alle sprøde. Det er vi desværre ikke i dag, men det skal vi være i fremtiden.

Navnet ‘Rasmus Wurst’ var dog heller ikke at kimse ad. Den garvede AaB-anfører er vant til at vise vejen inde på banen, men kan han også vise vejen på pølsebakken. Kan han forene nationen om én fælles vej? Én stadionpølse.

Fredag aften skulle den nyindsatte stadionpølse i fodbold-Nordjyllands svar på Det Hvide Hus indtages. En gruppe udvalgte AaB-fans havde tidligere på efteråret smagt sig frem til, hvordan den aalborgensiske repræsentant skulle se ud og smage. Valget faldt på en Steff Houlberg-variant indeholdende både cheddar og bacon med en kampvægt på 200 gram.

Forventningerne var høje, da den i smagstesten blev vurderet bedst bland i alt syv varianter. Men forholdene virkede ikke umiddelbart optimale, da pølserne til vores store forskrækkelse blev stegt på en pande. Missionen om at forene kongeriget med sprøde stadionplatter virkede nu fjern.

Men heldigvis blev vi taget ved næsen. Skindet var såmænd ganske sprødt. Ikke kulgrill-branket-og-sprækket-sprødt, men trods alt sprødt. Et punkt med tydelig plads til forbedring, men som heller ikke trak grueligt ned fredag aften.

Plusser i bogen kom der til gengæld mange af, da vi lod smagsløgene røre ved selve kødet. Et tydeligt bidrag af både bacon og cheddar. Pølser er i forvejen gode. Tilsæt andre lækre produkter i form af ost og mere svin – what’s not to like?

Det betød også, at det Rasmus Wurst var ret fedtet. Heldigvis gjorde det ikke så meget, da han samtidig var yderst veludrustet og kødfuld – en saftig kombination. Det kunne sprøjte til højre og venstre, når man svøb sine læber rundt om hans mest ædle del.

Desværre var brødet ikke varmt. Det skulle bare overståes. For en sjælden gang var der ikke selv-service på dyppelse. Mærkeligt. Rasmus Wurst havde heller ingen løg.

I Pølseligaen hylder vi, når folk prøver noget nyt og anderledes. Vi forener og inviterer. Hylder diversiteten, hvilket Aarhus Fremads vinderplatte fra sidste sæson vidner om. Det var sprødt i Aalborg fredag aften. Men det kan sagtens blive endnu sprødere. Lad os forene budskaberne.

Make stadionpølser sprøde again – sprødere together. Lad os stå sammen. I fremtiden er vi alle sprøde.

aalborg-6

Kampen under pølsen:
To stabile hold på hver deres måde, skulle mødes fredag aften i Aalborg. Randers i den sjove ende af rækken, medens AaB gik ind til kampen som Superligaens mest formsvage mandskab uden evne til at score mål.

Så var det jo heldigt for nordjyderne, at Mads Fenger fik en kortvarig hjerneblødning allerede i kampens tredje minut. Randers-anføreren løftede sit højreben med samme elegance og lethed som vi forestiller os, at John ‘Faxe’ ville gøre det i dag, hvorfor han dirigerede et indlæg i eget net.

Stadion og AaB-spillerne havde kun akkurat tørret smilene væk efter den komiske situation, før den igen var gal i kronjydernes defensiv. Denne gang var uroen dog forårsaget af et fint AaB-opspil, hvor Frederik Børsting kom fri til en afslutning og gjorde det til 2-0 allerede efter fem minutter.

AaB ramte træværket to gange i anden halvleg, men det var gæsterne, der var spildominerende. Kasper Enghardt reducerede med hovedet efter et hjørnespark, men trods et overtag blev det ikke til mere for Randers FC, hvorfor AaB tog tre tiltrængte point.

Pris:
40,- for pølse med brød
48,- for fadøl (!!!)

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygonPolygonPolygon uden farve

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram