Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
En utraditionel tidslomme i Thy – Pølseligaen

Sparekassen Thy Arena, 05-11-2016

Thisted FC 1-1 Brabrand IF (0-1)

thisted-1

Mål:
Kenan Hajdarevic (straffespark), 0-1 (43. min.)
Sonny Jakobsen (straffespark), 1-1 (83. min.)

Tilskuere:
575

Pølsecount 2016/17:
7

Thyborønhabit-count:
7

thisted-2

Pølsen:
En køretur på knap halvanden time mod Thisted til klokken 14:00 var ikke den mest ønskværdige aktivitet, vi kunne have foretaget os på lørdagen efter alle ikke-snobbede danskeres mærkedag nummer eins. En køretur, der tog os dybere og dybere ud i ingenting. Blandt andet igennem Gøttrup, der tidligere er blevet kåret som Danmarks kedeligste by. Så kan man jo tænke lidt på det.

Udover et presset hoved og en lang køretur, så gjorde vejret heller ikke meget for at muntre os op. Det var efterår i både sind og virkelighed. Stadion i Thisted, tidligere kendt Lerpytter Stadion, kunne lørdag have været omdøbt til Vandpytter Stadion. Grin lige af den joke.

Vi giver jer lige et afsnit her til at grine færdigt.

Sådan. Vi fortsætter.

De har en fin tribune i Thisted, men på forhånd var vi bekymrede for grillen. Var der nu også læ? Og ja. Den var heldigvis pakket fint ind under et træhalvtag i det ene hjørne af stadion. Desværre var det en gasgrill. En overordentlig skuffelse. Stedet var på mange måder en tidslomme, så at de ikke benyttede sig af den traditionelle kulgrill, kom som en stor overraskelse.

Hårmoden i form af mere end én portion Bundesliga-garn, (især midtbanemanden Tobias M. Henriksen på 20 somre lignede en polsk landsholdsspiller fra storhedstiden for mange år tilbage), 80’er-musikken, der drønede ud ad højtalerne på stadion og de mange piber, træsko og ikke mindst Thyborønhabitter rundt på lægterne. Det hele bidrog til fornemmelsen af at være i en anden tid.

Også pølsen selv var også fyldt med historie. Yderst kødfuld – der var årringe i midten, som afslørede hele kadaverets fortælling fra gris til stadionplatte. En lille, tætbygget satan, der tilmed også var velsmagende.

Men så vender vi tilbage til gasgrillen. Og den skal naturligvis ikke have hele skylden, for vi har før set glimrende præstationer fra gasgrillede pølser, men skindet i Thisted var ikke helt tilfredsstillende. Det var ujævnt grillet. Den ene halvdel af pølsen var fin og sprød. Den anden ikke helt køreklar.

Ingen løg og kun ketchup, sennep og remoulade som dyppelse. Derudover var brødet som ofte ikke noget at råbe hurra for. Så det lod vi være med. Tørt og kedeligt. Ikke noget her til at trække bedømmelsen op.

Udkantsdanmark er ofte leveringsdygtig når det kommer til store stadionpølseoplevelser. Der var mange gode indikationer lørdag eftermiddag i Thisteds tidslomme. Men da det kom til grillen, havde de desværre valgt den utraditionelle metode. Potentialet er til stede.

thisted-3

Kampen under pølsen:
Det var en vaskeægte topkamp, som vi var vidne til i Thisted lørdag eftermiddag. I hvert fald på papiret. Førstepladsen Brabrand på besøg mod andenpladsen i nordvest. En duel om point til at tage videre med i forårets oprykningsspil.

Vejret var som tidligere beskrevet ikke just indbydende. Men hvad kan man forvente sig i Thy? Klædt på til forholdene var tilskuerne naturligvis. Intet mindre end syv Thyborøn-habitter blev spottet på lægterne.

Men fodbold blev der spillet trods vejret. Topkamp på papiret. Ikke det mest ophidsende, vi kunne udsætte os selv for på lørdag i realiteten. To mål fik vi da trods alt. En pind til hver. Begge på straffespark. Først Kenan Hajdarevic, der smækkede sit forsøg fra pletten helt op i krogen for gæsterne, og til sidst i anden halvleg Sonny Jakobsen for hjemmeholdet, der ikke ville dele topscorerværdigheden i rækken med førnævnte modstander.

Pris:
30,- for pølse med brød
25,- for Thy Classic på flaske

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygon uden farvePolygon uden farvePolygon uden farve

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram