Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Det er politikernes skyld – Pølseligaen

Mascot Park, 26-09-2016

Silkeborg IF 5-3 AaB (2-1)

silkeborg-26-09-2016-1

Mål:
Davit Skhirtladze, 1-0 (9. min.)
Marco Meilinger, 1-1 (14. min.)
Robert Skov, 2-1 (35. min.)
Davit Skhirtladze, 3-1 (51. min.)
Kasper Pedersen, 3-2 (66. min.)
Jakob Blåbjerg, 3-3 (76. min.)
Der kommer lige et par stykker mere
Nicklas Helenius, 4-3 (79. min.)
Andreas Albers, 5-3 (87. min.)

Tilskuere:
2.623

Pølsecount 2016/17:
4

silkeborg-26-09-2016-4

Pølsen:
September har på mange måder været en god måned. Fantastisk vejr over Danmark. Høje temperaturer. Og det var ligeledes september, der kastede Pølseligaens foreløbige højdespringer i indeværende sæson af sig i form af FC Fredericias stadionplatte på Monjasa Park.

De lovende september-takter fortsatte, da vi ankom til det snart forenhenværende stadion, Mascot Park, i Silkeborg. Når man bliver budt velkommen af et skilt hængende over en kulgrill, der siger ”kæmpe stadion-bandit med brød”, så kniber kropssafterne sig ud ad de helt rigtige sprækker. Der var forståeligt nok kø for at få fat på kalorius, så vi ventede til det sædvanlige 38. minut og holdt fingrene beskæftiget med en fadøl.

Tiden gik, stanken af hest (ja, vi var også forvirrede) blev forvandlet til stegt svin og det hellige minuttal oprandt. Svesken kom på disken og skuffede ikke med sit udseende. Forbilledligt branket. Men det var også tydeligt, at det her var en pølse, der havde fået lov til at slås for føden. Masser af små skræmmer og mærker. Revner og sprækker. Godt med ar på både krop og sjæl. Som en krigsveteran, der har været udsendt til både Balkan, Irak og Afghanistan.

Og man skal passe godt på nationens helte. Værne om dem. Og jo, det var som sagt en kulgrill, der var sat til at holde den varm, men hvad hjalp det, når de fleste kul var skubbet ud til siden, eller stadig stod i grillstarteren ved et hegn efter kampen?

Der manglede altså desværre lidt varme på bæstet. Heldigvis blev det opvejet af en yderst velsmagende pølse. Hele vejen igennem fra det brankede skind til eftersmagen var den såkaldt kæmpe stadion-bandit delikat.

Kæmpe, det var den. Man gik ikke sulten derfra. Størrelsen og kødtætheden skulle nok sørge for, man blev mæt på Mascot Park. Modsat tidligere i sæsonen var den kødfuld uden at være for fedtet.

Et minus i regnskabet var til gengæld brødet. Det var decideret en doven indsats. De prøvede ikke engang at riste det. Blev blot smækket på bakken direkte fra alt andet end en grill eller en brødrister, hvilket naturligvis resulterede i en tør omgang. Så var det jo godt, der var hele to slags dyppelse at skylle det ned med. Kun at tilbyde ketchup og sennep er lidt slapt. Jovist, det er Pølseligaens foretrukne, men der skal jo være plads til alle.

”Værtens største succes” stod der på den elektriske bandereklame for Silkeborg-slagteren. Det har de efterhånden vænnet sig til, at stadionplatten er på de kanter. Men nu er Silkeborg også begyndt at præstere inde på banen. En hæderlig uafgjort i dét regnskab mandag aften.

Samlet set var det en pølse med masser af potentiale. Men ligesom en krigsveteran ville vi have fået meget mere ud af den, hvis der var blevet taget lidt bedre hånd om den. Skal vi ikke bare sige, det er politikernes skyld?

silkeborg-26-09-2016-5

Kampen under pølsen:
Sidst Silkeborg lavede fem mål i Superliga-kamp scorede Iddi Alkhag to gange mod et hold, der hed Farum. Det kom AaB til Søhøjlandet mandag aften for at lave om på. Det hele startede naturligvis med indmarch til en lållesang fra Nephew.

En kasseret AGF-georgier og en kasseret AaB-angriber stjal showet for hjemmeholdet med tre mål og et par assists kombineret mellem dem. Førstnævnte i skikkelse af Davit Skhirtladze bragte værterne foran tidligt i kampen. En østriger udlignede. Robert Skov fik bolden til at bevæge sig som en plastikbold på et frispark.

Der skete meget.

Georgier-dong igen. To forsvarskasser fra AaB, og så lå det i luften, at de skulle tage alle tre point. Og det var da også en AaB’er, der stod for næste scoring. Desværre for nordjyderne var han også gammel Aston Villa- og nuværende Silkeborg-spiller. Helle, vold, kokain. Gæsterne satsede til sidst, hvorfor supersubben Andreas Albers fandt sig selv alene på en hel banehalvdel og afgjorde kampen til 5-3.

Find højdepunkterne et sted på det der internet. Det var underholdende.

Pris:
55,- for pølse med brød
40,- for øl

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygonPolygon uden farvePolygon uden farve


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram