Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Nordjysk nærighed – Pølseligaen

Sparekassen Vendsyssel Arena, 19-08-2016

Jammerbugt FC 0-3 Aarhus Fremad (0-1)

IMG_4993

Mål:
Michael Sten Jensen, 0-1 (1. min.)
Morten Bundgaard Andersen, 0-2 (68. min.)
Khaled Paikar, 0-3 (87. min.)

Tilskuere:
199

Pølsecount 2016/17:
2

IMG_4985

Pølsen:
Sæsonens anden pølsesmagning og endnu engang var vejret glimrende, da Pølseligaen fredag aften bevægede sig nordpå mod Jammerbugt-området. Men som pølsen i Horsens eksemplificerede, så er godt vejr ikke ensbetydende med en god pølsepræstation.

Pølseligaen går altid til opgaven med hovedet højt og med en forventning som en 15-årig, der glæder sig til, mor og far lige smutter hjemmefra i et par timer. Og de forventninger blev ikke mindre, da vi synede en bandereklame for Pølsedrengene.dk. Hvis ikke i Nordjylland, hvor så?

Og at vi befandt os i denne del af landet, fik vi flere gange bekræftet. Blot 20 kroner for en stadionplatte, og en ekstra pølse for en tier mere. Det er priser, som selv i nærig nordjyde ikke har noget imod at lægge på disken. Pølsen var til gengæld ret så lille. Nærighed.

Og nærige med varmen fra gasgrillen så det også ud til, pølsemændene havde været. Det var en synd og en skam, at de små fine sager ikke havde fået lov til at sprække. I stedet lignede skindet nærmest læder. Det var ikke det nemmeste at bide over. Og gasgrillen hjalp naturligvis ikke på det problem.

Til gengæld var smagen mægtig fin. Tilpas salt, men også en smule fedtet. Det satte sig lidt på læberne. Brødet fortjener næsten ikke at blive nævnt. Klassisk, kedeligt pølsebrød. Vores øjne hævdede at have set dem i en brødrister et øjeblik, men alle andre sanser mente, at det ikke kunne passe.

Der blev sparet på varmen, der blev sparet på størrelsen, og vi fik sparet penge. En nærig nordjysk pølse med et stort potentiale, hvis den havde fået lov til at sprede vingerne og flyve.

IMG_4992

Kampen under pølsen:
Martin Pedersen på Jammerbugt-bænken var uden tvivl kampens største stjerne. Enhver mand, der har taget halsgreb på Cristiano Ronaldo fortjener respekt. Den aggressive spillestil havde den tidligere AaB-mand tilsyneladende smittet sine spillere med, for med kun 10 mand på banen gjorde hjemmeholdet det svært for sig selv.

Inden da var nordjyderne med det konstant skiftende klubnavn kommet bagud allerede i første minut, da en anden tidligere AaB’er i form af Michael Sten Jensen pandede et frispark i nettet. To mål mere i slutningen af anden halvleg fra gæsterne fra Fremad betød en udesejr på 0-3.

Det kørte altså ikke helt for hverken hjemmeholdet eller pølsen. Det eneste sted, det spillede bare nogenlunde var i hallen ved siden af stadion, hvor Aalborg Symfoniorkester holdt koncert på samme tidspunkt som kampen. Der kunne vi med fordel have tilbragt en fredag aften i selskab med pensionister. Formentligt årsagen til det sløje fremmøde til fodboldkampen på kun 199 tilskuere.

Pris:
20,- for én pølse med brød
30,- for to pølser med brød
30,- for fadøl

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonIMG_3592Polygon uden farvePolygon uden farvePolygon uden farve

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram