Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Jagten på ‘The Promised Land’ – Pølseligaen

Casa Arena, 24-07-2016

Horsens 24-07-2016 (7)

 

AC Horsens 1-1 SønderjyskE (1-1)

Mål:
Bubacarr Sanneh, 1-0 (23. min.)
Marc Dal Hende, 1-1 (37. min.)

Tilskuere:
2.653

Pølsecount 2016/17:
1

Horsens 24-07-2016 (9)

 

Pølsen:
Solen stod højere end Christian Eriksens tindinger søndag formiddag, da Pølseligaen hoppede i Pølsemobilen (Skoda Fabia – med logo på bagklappen) for at bevæge os mod Horsens og sæsonens første stadionplatte. Som en flok økologiske kvæg, der blev lukket på græs for første gang efter en lang vinter.

Som led i forberedelserne til søndagens pølsespisning drog den ene halvdel af Pølseligaen allerede onsdag til Horsens for at inspicere stadionforholdene. Samme tur havde cirka 30.000 andre også taget. De kunne alle opleve Bruce Springsteen prædike sine sange om, hvordan han tror på ‘The Promised Land’. Og netop ‘The Promised (Pølse)-land’ tror og håber vi ligeledes på i Pølseligaen.

Jagten på det lykkelige land fyldt med mælk og honning version 2.0 indledte vi søndag til frokost. På vej op på tribunen så vi til vores store forskrækkelse, at pølserne var pandestegte. Vi satte os ned for at sunde os. Marc Pedersen lossede bolden ud af stadion. Bubacarr Sanneh skovlede en bold i kassen. Nicklas Dannevang droppede. Niveauet var sløjt, så vi gik til pølseboden.

Der er ikke mange stadions, hvor der er kø ved boderne allerede fem minutter inden pausen. Især ikke, når der kun er 2.653 vidner til stede. Det måtte tages som et tegn på, at produkterne var i orden. Men. Som sagt. De var pandestegte. Første blik afslørede til gengæld, at vi trods omstændighederne fik serveret en flot, branket medister. I hvert fald på den ene side. Og det afspejlede sig da også i skindet, der kun var sprødt på den ene side, mens den anden side var blød. Den var for nem at bide over.

Til gengæld var der en god, pebret smag i medisteren. Det blev dog overskygget af, at den var ganske fedtet. Det satte sig nærmest på tænderne. Før i tiden havde Horsens 3-Stjernet som trøjesponsor. Det prædikat indså vi efterhånden, at deres stadionplatte ville få svært ved at leve op til. I disse tider har de ingen trøjesponsor.

Brødet kom i en standardudgave. Intet spektakulært. Dog virkede det ene brød til at være en uge for gammelt. Af dyppelse var der også kun det elementære. Ingen løg.

Det er ikke altid, man får, hvad man ønsker sig. Intet ‘Promised Land’ i denne omgang. Livet går videre. Jagten er først lige gået i gang. Og ligesom Bossen ham selv er vi født til at løbe videre, indtil vi når målet.

Men til gengæld fandt vi ud af, at Thomas Kortegaard findes endnu.

Horsens 24-07-2016 (4)

 

Kampen under pølsen:
Det var sgu ikke kønt. Så er det sagt mildt. Kæft en lortekamp. Så er det sagt lidt grovere. Måske også lidt for groft. Vi fik da trods alt to kasser allerede i første halvleg. Ingen af dem var dog værd at se i langsom gengivelse. Så skulle det da være for at undersøge, hvad der lige gik galt for de to forsvarende hold i de givne situationer.

Den første scoring skovlede Bubacarr Sanneh på en eller anden måde forbi både Marin Skender og Pierre Kanstrup efter en dødbold. Den gambianske midterforsvarer har i øvrigt scoret i tre ud af fire kampe, Pølseligaen har set ham spille (vi skal nok sige til, næste gang, vi tager på stadion). Og andet mål hjalp Horsens-keeper Nicklas Dannevang Marc Dal Hende godt på vej med at score – efter endnu en dødbold.

Efter pausen var der chancer i begge ender. SønderjyskE var formentlig en smule presset efter midtugens europæiske kvaler mod Strømsgodset, og det var da også hjemmeholdet, der havde de største muligheder for at tage alle tre point. Ingen af holdene formåede at score mere end en enkelt, hvorfor det endte 1-1.

Pris:
35,- for fadøl
35,- for AC pølse med brød
60,- for menu af fadøl og pølse

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonIMG_3592Polygon uden farvePolygon uden farvePolygon uden farve

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram