Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Fredelig dag på Sydfyn – Pølseligaen

Kampbanen, Oure 03-10-2015

Oure Fodbold Akademi 1-2 Marstal/Rise (Ærø Allstars) (0-1)

Mål:  Oure 03-10-2015 5
Nr. 15 – Vi tror, han hed Jens 0-1 (12. min.)
Nr. 12 – Vi tror ikke noget her 0-2 (54. min.)
Det her mål så vi slet ikke 1-2

(Pølseligaen var cirka midtvejs i anden halvleg nødsaget til at forlade kampen grundet andre forpligtelser – vi beklager manglende oplysninger om sidste mål)

Pølsen:
Vi ankom gående til kampbanen i Oure på en yderst nydelig og fredelig dag på Sydfyn – men der var et Ø-derby i vente. De mange (okay der var måske ikke SÅ mange) medrejsende gæster satte en flot kulisse (der var en tromme, der sporadisk trommede her og der) på kampen, som fik den ventede tænding.

I den umiddelbare nærhed af disse fans stod vores første mål – kuglegrillen fra Weber. Over varmen var en fire-fem færdiggrillede pølser stablet elegant, så de nærmest formede et Azteker-tempel a la salchica. Alle var de fint tilberedte, ligesom brødet også fik en tur over grillen ved bestilling (cirka 50 procent af de to brød vi bestilte var desværre lidt brændte.

Ved første bid virkede pølsen ganske lovende. Der var en god knasende lyd på pølsen, der let kunne sammenlignes med lyden af en nakke der brækkes. Dette skyldtes bl.a., at det var en ganske spændstig sag, vi havde med at gøre denne solrige eftermiddag. Man var dog efterladt med følelsen af, at der lige manglede det sidste. Der manglede lidt før den skilte sig ud fra mængden.

30 kroner var dog en god pris for en menu bestående af pølse, brød, sodavand (der blev ikke solgt øl), dyppelse en masse og både ristede og rå løg. Så selvom vi havde med en gennemsnitspølse at gøre, fik vi noget for pengene, og vi gik tilfredse derfra.

Bonusinfo – På trods af at vi geografisk befandt os ganske tæt på Langeland, var det ikke langelænder-pølser, vi fik på bakken. Det var derimod Tulip, hvilket blot understregede ø-rivaliseringen på disse kanter.

Oure 03-10-2015 8Kampen under pølsen: 
Som tidligere nævnt havde vi med et lokalt ø-brag at gøre. Hjemmeholdet skulle forsøge at rejse sig mod rivalerne fra Ærø, efter det i ottende spillerunde på Mosevej Sportsplads var blevet til en 6-1-afklapsning mod Kolding B. Inden kampen var det dog alligevel gæsterne, der qua deres status som bundhold var draget til Oure Idrætsskole som underdogs.

Den ventede trodsreaktion kom dog aldrig, og allerede i kampens 12. minut viste den nyopsatte måltavle, at hjemmeholdet atter var i knibe. Oure kom dog til mange fine muligheder via gode enkeltmandspræstationer, men hele kampen igennem led det sydfynske mandskab under stor ineffektivitet og døjede gevaldigt med at få kuglen ind mellem Marstal/Lis’ stænger.

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygon uden farvePolygon uden farvePolygon uden farve

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram