Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Politikerpølse i Nørresundby – Pølseligaen

Lindholm Høje Stadion, 11-06-2016

Nørresundby FB 4-1 Aabyhøj IF (1-0)

Nørresundby (6)Mål:
Erik Hoffman Bang, 1-0 (16. min.)
Jeppe Nyby, 2-0 (56. min.)
Jesper Thor Larsen, 2-1 (75. min.)
Jeppe Nyby, 3-1 (78. min.)
Lasse Pallisgaard Larsen, 4-1 (90. min.)

Pølsen:
Så var den vemodige tid over os, hvor sæsonens sidste stadionplatte skulle smages til. Weekenden bød på mange store og vigtige kampe fra EM-slutrunden i en flimmerkasse nær dig, men rigtig fodbold skal ses og smages på et reklamebandeomringet Danmarksseriestadion, hvorfor Pølseligaen var taget til Lindholm Høje Stadion i Nørresundby.

I starten af juni sidste år besøgte Pølseligaen samme stadion, men det var inden indtagelsen af svin i egne tarme blev gjort til en officiel hobby. Dengang hed klubben Lindholm IF, men sidenhen er der sket en fusion, der indtil videre har levet op til de minimale krav for at være mere succesfuld end VB Kolding, og den hedder nu Nørresundby FB.

Dengang i fjor var der valgkamp i Danmark, og Pølseligaen blev på stadion budt velkommen af socialdemokrat og folketingsmedlem Orla Hav, der med økologisk rødvin bød på et glas og en snak om valgløfter. Vi takkede pænt nej tak.

Nørresundby (2)Til gengæld takkede vi ja til et sæt fadøl og stadionplatte i 2016-versionen af vores besøg et stenkast nord for Limfjorden. Igen i år var der store løfter hængende i luften. Umiddelbart foran den nydelige kulgrill stod skrevet hvidt på sort på et skilt, at dette var landets bedste stadionpølse. Intet mindre. Selvtilliden fejlede ikke noget.

Noget andet, der hang i luften var en fortryllende blandet odør af grillet svin og kul, der indtrang næseborene allerede ved indgangsporten. Desværre blev vi også budt velkommen af en ellers venlig mand, der forlangte 50 gode danske kroner for vores entre. Det er alligevel en slat til en kamp i Danmarksserien. Pengegriske nordjyder. Vi er selv nordjyder. Kæft vi er nærige.

Men forbrugsfesten var naturligvis ikke ovre og vi anskaffede os en platte. Førstehåndsindtrykket var godt. Nydeligt branket skind på medisteren, ligesom også brødet for en gangs skyld var ristet tilstrækkeligt. Sprødt var skindet til gengæld ikke, men igen – det var en medister – skindet behøver ikke være sprødt.

Og det gjorde heller ikke den store skade, for det var en særdeles kødfuld og kraftig pølse, vi fik serveret. Den blev ikke kørt tør ned, for der var masser af saft i pølsen, medens de tilsatte saucer i form af ketchup og sennep naturligvis også hjalp til.

En god start for Danmarks selvudnævnte bedste stadionpølse. Men så gik det desværre ned ad bakke. Man blev en lille smule mindre begejstret for den, for hver bid man tog. Ligesom med en politiker blev man med tiden mere og mere træt af den. Den startede bedre, end den sluttede. Stadig en hæderlig præstation, der bringer Nørresundby-pølsen op i nærheden af toppen.

Men vi kan ikke komme uden om de brudte løfter af den politisk prægede pølse.

Nørresundby (7)Kampen under pølsen:
Jacob Taz Sørensen er blevet præsenteret som ny assistenttræner i Nørresundby FB fra næste sæson. Om den bliver tilbragt i Danmarksserien er endnu ikke helt på plads, da en strukturændring over sommeren gør nedrykningsbilledet mere end uoverskueligt. Klubben kan, indtil det er på plads, blot kæmpe for point på banen og håbe på det bedste.

Det gjorde de lørdag eftermiddag, da rækkens nummer sjok, Aabyhøj, gæstede Nordjylland. Det skulle vise sig at blive en særdeles underholdende affære med intet mindre end fem mål. I første halvleg var begge mandskaber ineffektive, hvorfor pausestillingen var beskedne 1-0 til hjemmeholdet.

I anden halvleg kom der mere gang i løjerne. Først blev det 2-0, før gæsterne bragte spænding tilbage i opgøret med en reducering. Den spænding holdt ikke længe, for med sin anden scoring i kampen punkterede Jeppe Nyby Aarhus-klubbens forhåbninger om et comeback, før vi kort før tid fik kampens sidste scoring til 4-1.

Pris:
25,- for pølse og brød
30,- for fadøl
50,- for fadøl og platte

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygonIMG_3592Polygon uden farve

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram