Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Kent Nielsens humør i en tarm – Pølseligaen

TRE-FOR Park, 15-05-2016

OB 0-1 Hobro IK (0-1)

Odense 15-05-2016 1Mål:
Wilfried Domoraud, 0-1 (42. min.)

Pølsen:
I Odense har de en stor og farlig mand, der godt kan lide at råbe højt. Kent Nielsen udtrykker lystigt sin utilfredshed med en hvilken som helst situation. Om det går godt eller skidt for striwerne på banen, så brøler Nielsen i det tekniske felt. Han kunne knalde med Miss World og stadig se misfornøjet ud. Og samtidig er et knald med Kent Nielsen muligvis også det eneste, der kan fjerne Miss Worlds påtagede, falske smil. Fred i verden er ikke længere en målsætning.

En målsætning var det til gengæld at bedømme den fynske Superligapølse. Den sidste stadionplatte i landets fineste række, som Pølseligaen manglede. På forhånd var forventningerne ikke skyhøje, da den regionale sportspresse ikke ligefrem havde berettet om lagkage og varm kakao. Og når regionalpressen er kritisk – så er der sgu noget galt.

Odense 15-05-2016 2Første indtryk af patienten var da også, at den ikke var helt god. I princippet kunne den lige så godt have været kogt, som grillet. Skindet var på ingen måde sprødt, og den skulle uden tvivl have haft mere tid på risten.

Der var blæsevejr på TRE-FOR Park, og man blev da fristet til at tro, at det havde slukket for gløderne i grillen. Ja, gløder var der jo ingen af, da det var en gasgrill, der blev benyttet. Utroligt nok var der faktisk tændt for blusset. Eneste konsekvens, vinden havde, var at gøre Rasmus Falks løbestil endnu skævere.

Smagen var som sådan fin nok, men det kunne ikke overskygge det faktum, at den simpelthen havde behov for flere tæsk. Det var her, Kent Nielsen kom ind i billedet. De kunne godt have brugt en ordentligt opsang af den skræmmende mand oppe i pølseboden. Manden ligner om nogen en pølsekender. Send ham lige derop næste gang, så skal han nok få sat skik på sagerne.

Tilbehøret var heller ikke værd at skrive hjem om. Brødet var tørt og kedeligt. Hvad dyppelse angår, så kom den kun med standardudstyr – ketchup, sennep og remoulade.

Den pølse har aldrig gjort nogen fortræd. Men den har skuffet mange. Og skuffe ville den også far Nielsen. Decideret rasende ville han blive over den præstation, Odense-pølsen fik haltet sig frem til.

Odense 15-05-2016 3Kampen under pølsen:
Hobro IK’s sejrsløse cheftræner, Ove Pedersen, havde valgt at overraske ved at give Superliga-debut til den unge målmand Alexander Nybo. Det viste sig at være en glimrende idé, for efter 90 minutter og en sjat stod nordjyderne med sæsonens blot tredje sejr.

Første halvleg var, sagt på godt dansk, noget lort langt hen ad vejen, før der mod slutningen blev pustet lidt til gløderne. Wilfried Domoraud bragte således gæsterne foran med 0-1 kort før pausen med en flot scoring, hvor franskmanden med indersiden styrede Anders Holvads oplæg i garnet.

I anden halvleg kom føromtalte Nybo så på arbejde, da han med den ene klasseredning efter den anden sørgede for, at Hobro holdt et sjældent clean sheet og dermed fik en lige så sjælden sejr. Heriblandt et straffespark fra Rasmus Festersen, der ellers forud for søndagens kamp havde scoret på otte ud af otte tidligere forsøg fra pletten.

Pris:
35,- for frankfurter og brød
5,- for ekstra brød

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonIMG_3592Polygon uden farvePolygon uden farvePolygon uden farve

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram