Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Mellemstor ponypik – Pølseligaen

BioNutria Park, 25-04-2016

Randers FC 0-0 AaB (0-0)

Randers 25-04-2016 5Mål:
Hvad?

Pølsen:
Der var godt gang i pølsesalget inden kampstart. Og man kunna da ikke fortænke de fremmødte i deres beslutning om at erhverve sig en randerspølse mandag aften. For det var koldt. Det var pissekoldt. Kalenderen sagde slutningen af april, Danmark, Europa, men det føltes mere som Attawapiskat, Ontario, Canada. En afsides flænge tæt på Arktis. Her forsøger børn ned til 9-årsalderen at begå selvmord.

I Randers går de jævnaldrene i amerikansk mærkevarefodtøj opkaldt efter en græsk gudinde for sejr. Sejre og vindere har der ikke været mange af i Kronjylland i foråret. Christian Keller viste handlingsevne som anfører, men desværre for ham var det ikke en beslutning, som resten af truppen bakkede op om. Nu spiller de jo også i Puma.

Stadionnavnet er et taberkapitel helt for sig. Det skulle ikke forhindre Pølseligaen i at aflægge BioNutria Park et besøg. Og det med store forventninger. Forventninger, der ikke blev mindre, da vi inden kampstart kiggede med, medens tilstrømmende tilskuere valfartede mod grillen.

Randers 25-04-2016 2 (2)De kom alle tilbage med flotte eksemplarer af det, vi på Twitter på forhånd havde fået beskrevet som en ”en rigtig hestepik”. Ikke just en mundvandsfremkaldende beskrivelse, men ok, vi var jo i Randers. Og de er hestene. Ja de er.

Men stor det var den da. Masser af gode og flotte sprækker. Og meget branket. Det har tidligere været et problem, at pølserne ikke har fået nok, men det var ikke tilfældet mandag aften. Her balancerede krabaten på en hårfin grænse mellem at være lige tilpas, og være lige en anelse for branket.

Til gengæld var skindet nemt at bide over, og det samme gjaldt kødet. En yderst mør pølse. Ganske behagelig. Smagsmæssigt var den ikke helt oppe at ringe, men den lå blandt de bedste, vi har smagt i år.

Tilbehøret var også fornemt. Brødet var ikke tørt, og dyppelsen var god. Især sennepen trumfede virkelig igennem. Desværre var der kun ketchup, sennep og remoulade. Ingen løg.

Vi blev lovet en stor hestepik. Der manglede lidt for at få Pølseligaen til at vrinske. Som en gæsteanmelder fra Gjøl pointerede, så var den måske mere fra en mellemstor pony.

Randers 25-04-2016 1Kampen under pølsen:
Den endte 0-0. Det var lort. Vådt. Kedeligt. Stank langt væk af mandag.

Mod slutningen af første halvleg troede vi, Johnny Thomsen havde fået en fiber. Det var kampens højdepunkt.

Pris:
35,- for pølse med brød
40,- for en fadøl

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygonIMG_3592Polygon uden farve


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram