Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Saftig satan sørger for god eftermiddag – Pølseligaen

Soffy Road, Vejgaard 22-09-2015

Vejgaard (en bydel i Aalborg) 1-3 SønderjyskE (1-2)

Mål: Vejgaard 22-09-2015 2
Tim Bay Nielsen (straffespark) 1-0 (7. min.)
Kees Luijckx 1-1 (10. min.)
Marc Pedersen 1-2 (19. min.)
Johan Absalonsen 1-3 (88. min.)

Pølsen:
En ofte ganske aggressiv pølse idet den var særdeles saftig, og gerne lod dette syne ved gentagne gange at sprøjte med egne safter ved bid (jeg undskylder herfor mange gange til den passionerede Vejgaard-fan, der befandt sig på medbragt klapstol umiddelbart foran mig).

En snert af lidt spicy krydderi over pølsen, der bestemt pyntede yderligere på oplevelsen. Glimrende akkompagneret af den fremragende Klosterbryg fra Søgaards Bryghus. Brødet var desværre en anelse tørt.

Kampen under pølsen:
Hjemmeholdet tog en tidlig føring efter en godt gennemspillet angreb, der resulterede i et straffespark, som Tim Bay Nielsen sikkert eksekverede. Gæsterne havde dog en debutant i start-11’eren, som Vejgaard derfor naturligvis ikke havde været i stand til at videoanalysere på. Hollandske Kees Luijcks kunne derfor sørge for balance i regnskabet blot tre minutter efter føringsmålet.

Ikke længe herefter fik vi første indikation af, at der var en vaskeægte pokalsensation på vej, da gæsterne via endnu en forsvarsspiller, denne gang Marc Pedersen, tog føringen. Trods et massivt pres fra dagens værter på Soffy Road (fantastisk stadionnavn i øvrigt), var det de sønderjyske gæster, der to minutter før tid cementerede sejren takket være Johan Absalonsen.

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygonPolygon uden farvePolygon uden farve


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram