Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Den hurtigste hvide mand i en sprint – Pølseligaen

Ceres Atletion, 02-04-2016

Aarhus Gymnastikforening 1-1 Hobro IK (1-0)

Aarhus 02-04-2016 2Mål:
Danny Olsen, 1-0 (41. min.)
Kasper Povlsen, 1-1 (70. min.)

Pølsen:
Det er en maraton og ikke en sprint at finde frem til Danmarks bedste stadionpølse. Men man skal rende stærkt for at komme i betragtning. Lørdag eftermiddag skulle vi ikke løbe mange gange rundt om løbebanen på Atletion, før det var nok med motionen, og turen gik til pølseboden.

Velkomsten i pølseshoppen bestod af en ordentlig bunke pølser stablet sammen i et orgie på gasgrillen. Priserne virkede mere end almindeligt pebrede – 100 kroner fra Kongeriget Danmark i bytte for en platte og læske efter behag. Det viste sig dog, at pølsen havde størrelse med en halv arm, medens øllen var stor nok til at sende alle over 40 på toilettet tre gange på en halvleg. Men alligevel liiiidt dyrt.

Forventningerne var store. Mange mere eller mindre beduggede ture på stadion i Aarhus havde forinden lørdag budt på stadionpølse, og de tågede minder fik forhåbningerne i vejret. Præsentationen af vores eksemplarer afslørede, at der manglede kontinuitet i forhold til skindet. Sprækkerne var flotte og store, men hvor sprødheden manglede en anelse i den ene, så var en anden for branket. En mellemting havde været at foretrække.

Størrelsen har vi allerede været inde på, men det kan simpelthen ikke understreges nok, hvor stor den her kleppert var. Den kunne ikke være på bakken. Morten Nicolas ‘Duncan’ Rasmussen lignede en mand, der aldrig i sit liv havde set noget lignende, og han sendte mange lange og misundelige blikke mod os under opvarmningen. Eller også var han bare sulten. Godt træt af pasta og kylling.

Aarhus 02-04-2016 (1)Smagen i Tican-pølsen var til gengæld ganske okay. En solid og stabil præstation. Men dog også uden et overraskelsesmoment. Man fik med andre ord, hvad man forventede.

Størrelsen betød faktisk, at man i længden begyndte at kedde sig en smule. En evighedspølse. Da først man nåede til rosinen havde en kvalme næsten presset sig ind. Men det strider mod al fornuft at kritisere en pølse for at være for stor. Gravity always wins – og ned kom den. Som et ekstra plus skal brødet nævnes – ikke tørt, som det så ofte har været tilfældet.

Helt oppe blandt de bedste i stillingen kommer lørdagens pølse ikke, men et lille smil til pølsen fra Smilets By kunne det da godt blive til. Den hurtigste hvide mand i en sprint rundt på Atletion. Han løber sgu stadig fra dig. Men han kan heller ikke helt følge med de bedste i rækken.

Aarhus 02-04-2016 (3)Kampen under pølsen:
653 lange spilminutter gik der fra Mayron Georges scoring til 1-4 i Esbjerg, før Hobro IK igen kunne noteres for et mål i den bedste danske fodboldrække.

Forinden fulgte en første halvleg, der langt hen ad vejen var en langgaber, før Danny Olsen kort før pausen som forventet bragte gymnasterne i front. Kort inde i anden halvleg sende Ove Pejersen Quincy Antipas og Wilfried Domoraud (udtales Wilfrej med Oves Thyregod-dialekt) på banen, hvorefter Hobro kom bedre med i opgøret.
Og med 20 minutter tilbage bragede den tidligere AGF’er og ministeren for at laue noje, Kasper Povlsen, så forløsningen i nettet til en nordjysk udligning. Den stilling holdt kampen ud, og både Pejersen og Guld-Glen har endnu en sejr til gode i Superligaen med deres nye mandskaber.

Pris:
100,- for en GF-menu (platte og en fadøl serveret i en spand)
50,- for pølse og brød

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygonPolygon uden farvePolygon uden farve

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram