Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Det er ikke størrelsen, men gørelsen – Pølseligaen

Vejle Stadion, 20-03-2016

Vejle Boldklub 4-3 Alliance Club Horsens (0-0)

Mål:12443139_10209372984867607_1544269992_n
Thomas Mikkelsen, 1-0 (57. min.)
Christian Sivebæk, 2-0 (61. min.)
Jeppe Mehl, 2-1 (78. min.)
Aleksandar Stankov, 2-2 (83. min.)
Thomas Mikkelsen, 3-2 (84. min.)
Bubacarr Sanneh, 3-3 (91. min.)
Anders Kaagh, 4-3 (93. min.)

Pølsen:
I forårets to første pølseanmeldelser var kvaliteten lige så sløj som de danske fodboldbaner ovenpå en hård vinterpause. Af samme årsag var søndagens flotte forårsvejr det eneste, der umiddelbart kunne tænde en gnist af forhåbninger i Pølseligaen, da vi tøffede mod Vejle for at inspicere Nørreskovens platte.

I forvejen havde vi forhørt os hos en venlig sjæl, der anbefalede grillen ved opgang F som den ideelle kilde til pølse på Vejle Stadion. Og lad det være sagt fra starten – da vi gjorde vores entre, var det et smukt syn, der mødte os. En kulgrill. En kulgrill med pølser stablet i et sandt orgie. Mundvand in motion.

Først besluttede vi os dog at gå ombord på det nye Vejle Stadion (det er otte år gammelt), hvor vi fik plantet røven i sædet. Herfra kunne vi se på en ganske veloplagt DJ Stig Malling, der ganske ihærdigt forsøgte at piske en stemning op blandt de rødblusede tilskuere med Vejles helt egen fansang. Den var lige så god, som alle de andre fansange i Danmark.

Stemning kom der dog på stadion, da først Stig stemplede ud. Stortrommer på hver sin endetribune kæmpede ihærdigt om at larme mest, og man fik næsten fornemmelsen af, at dette lokalopgør var en superligakamp. Samme fornemmelse fik man ikke ved at kigge på spillet inde på banen, hvorfor Pøsleligaen i kampens 38. minut bevægede sig ned mod føromtalte kulgrill.12834878_10209372984627601_819047524_n

Og der måtte vi da lige stå og kigge lidt på sagerne. Aldrig har vi tidligere oplevet en lignende uregelmæssighed i grillerterne. Den ene lang og tynd. Den anden kort og tyk. Vi ville ikke på forhånd dømme sagerne baseret på deres kropsforme, så vi fortsatte med åbent sind.

Næste stop var casa de sauce, hvor vi for anden runde i træk blev mødt af karry-ketchup. Lad det endelig blive en vane. Modsat i Herning var det kvalitetsdyppelse, pølsen blev krydret med i Nørreskoven – plusser i karakterbogen.

Og så til selve pølsen. Positiv overraskelse. En hidtil uset kombination af blød- og mørhed i kødet samt sprødt skind gav en fortryllende fornemmelse i munden. For at bruge en god gammel klassiker – den smeltede på tungen.

Problemet var bare størrelsen. Det var den type pølse, hvor man simpelthen bare havde lyst til at snuppe en ordentlig luns i én bid, men størrelsen simpelthen ikke tillod det. Som en ekstra hån mod vores sult kom en dreng på 7-8-års alderen hen til skraldespanden i vores umiddelbare nærhed og smed to hele pølse ud. HAN SMED TO PØLSER I SKRALDESPANDEN!

Men kvaliteten af pølsen kan der altså ikke pilles meget ved. Det kunne der til gengæld ved brødet, der var tørt og trængte til en ekstra tur på risten. Ligesom inde på banen befinder Vejle sig i subtoppen af tabellen.

Kampen under pølsen
Første halvleg springer vi over – den endte 0-0.

Efter pausen kunne man fristes til at tro, at der var blevet udloddet pølse til vinderen af fidusbamsen, for plud12476173_10209372984227591_2135969547_n (1)seligt steppede begge holds spillere op. Hele syv mål blev det til i de sidste 45 minutter.
Første kasse kom efter 57 minutter, da Thomas Mikkelsen flot headede et indlæg fra højre ind i rusen. Fire minutter senere blev et indlæg fra modsatte side eksekveret af Christian Sivebæk, som også senere blev kåret som Man of the Match af dagens publikum.

Herefter var der stilstand i kampen, inden Jeppe Mehl bragte spænding tilbage med 12 minutter igen, da han kom alene igennem mod målmand Kristian Fæste. Fem minutter senere dumpede bolden ned for fødderne af Aleksandar Stankov, som nemt kunne udligne til 2-2.

Knap var bolden givet op, før den lå i det modsatte mål. Endnu engang var det Thomas Mikkelsen, der med hovedet bragte værterne foran efter elendigt forsvarsspil af Bubacarr Sanneh. I overtiden gjorde han dog skaden god igen med et godt hovedstødsmål i den anden ende. Men vanviddet sluttede ikke her. Endnu dybere inde i overtiden dukkede indskiftede Anders Kaagh op tæt foran mål, hvor han headede en frisparksbold ind til slutresultatet 4-3.

Pris:
40,- for pølse med brød
40,- for fadøl
10,- i depositum for en lækker lille kop med Thomas Gravesen på

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygonIMG_3592Polygon uden farve

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram