Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Lille rejsning i Herning på Bøf & Blowjob-dag – Pølseligaen

MCH Arena, 14-03-2016

FC Midtjylland 3-0 Hobro IK (1-0)

Herning 1Mål:
Rilwan Hassan, 1-0 (2. min.)
Martin Pusic, 2-0 (51. min.)
Marcos Ureña, 3-0 (85. min.)

Pølsen:
Tidligt på sæsonen, da Pølseligaen knapt havde lært at gå, blev MCH Arena besøgt som et af de første stadions på vores vej gennem Pølsedanmark. Det mundede ud i en katastrofe, der sidenhen er blevet beskrevet i samme størrelsesorden som Tjernobyl og Nicklas Bendtners karriereforløb. En pølsefadæse.

Hvor var du den dag, Pølseligaen første gang gæstede MCH Arena?

Dengang fik Tican-kadaveret 0/6 pølser i bedømmelsen. Og det var nul som ingen overhovedet. Men på en behagelig mandag aften i marts fik Hedens platte altså chancen igen. Og hvilken bedre anledning til lidt oprejsning end Bøf & Blowjob-dag. Den mandlige ekvivalent for Valentinsdag, men ligesom måneden forinden, ja så var du jo stadig single. (Det er vel for helvede derfor, du har tid til at læse det her).

Så uden andre kærlighedsforpligtelser at passe end det livslange ægteskab, vi for længst indgik med stadionpølser, begav vi os mod Herning. Og timingen virkede umiddelbart eminent, da det kort efter ankomst stod klart, at dagens kampsponsor var ingen ringere end Tican pølser fremstillet i Ansager cirka 60 kilometer fra Herning. Jow jow.

Herning 2Ligesom sidst var det også denne gang muligt at købe suppe på stadion. Det forstår vi simpelthen ikke. Vi holdt os til det velkendte og erhvervede os en rulle svinekød klemt ind i sin egen fæcesbeholder. Til vores store glæde var der et flot udvalg af saucer til rådighed – inklusiv karryketchup – og det kan man ikke rose nok for.

Indrømmet – vi kom til Herning uden de store forhåbninger, men førstehåndsindtrykket denne gang var dog alligevel en del bedre end sidst. Pølsen var varm og endda med let branket skind. Sidst var det som at bide i en kogt Barbiedukke. (Øhh nej… har aldrig prøvet det, men det lyder ikke rart).

Desværre var der heller ikke meget andet positivt at sige om den. En god platte kan, som det jo er bredt anerkendt, være bedre end sex, men der kom ikke meget godt ud af at puste i kødfløjten mandag aften. Det kan bedst sammenlignes med at lytte til Martin Jørgensen snakke. K.E.D.E.L.I.G.T. Steinlein må have opbrugt al sin eventyrlyst på rejserne i Europa League, for han havde da i hvert fald ikke proppet den ned i en svinetarm.

Men lidt oprejsning blev det da til på Bøf & Blowjob-dag i Herning. Det var mere, end man kunne sige om andre ting, vi havde mellem fingrene i løbet af denne typiske mandag. Øv.

Herning 3Bonusinfo:
Pølseligaen ejer nu en souvenirkop med Lupus på. I ringer bare, hvis I vil bytte eller købe. Vi tager mobilepay.

Kampen under pølsen:
Hobro kom til Herning med en 0-6-afklapsning af Viborg i frisk ærindring. Derfor kunne man godt frygte lidt for nordjydernes velbefindende, da lille Rilwan Hassan allerede i kampens andet minut headede (ja headede) de midtjyske værter i front.

Vi måtte dog vente til starten af anden halvleg, før der igen blev garnet på MCH Arena. Det skete, da Vaclav Kadlec fra sin position i højre side formåede at finde en helt fri Martin Pusic foran mål. Fem minutter før tid udbyggede ulvene så atter føringen, da indskiftede Marcos Ureña knastørt bankede læderet ind mellem stængerne via overlæggeren.

FC Midtjylland kom tilbage på sporet, og det var endnu en dag på kontoret for Hobro IK.

Pølsebedømmelse:
PolygonIMG_3592Polygon uden farvePolygon uden farvePolygon uden farvePolygon uden farve

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram