Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Historietime med lektor Pølse – Pølseligaen

Nordjyske Arena, 07-12-2015

AaB 2-0 Viborg FF (1-0)

Aalborg 07-12-2015 4Mål:
Rasmus Jönsson, 1-0 (25. min.)
Thomas Enevoldsen, 2-0 (65. min.)

Pølsen:
Mandag aften skulle efterårssæsonens sidste Superliga-pølse sættes til vægs. Som ofte tidligere var optakten ikke helt udramatisk, da sygdom og generel sløjhed truede turen til Nordens Paris – som altid blev der dog fundet en løsning på problemet. Pølseligaen er ikke sådan at slå ud af kurs. Like Terry Butcher with a bandage around his head.

På forhånd var vi blevet informeret om, at der fandtes to versioner af en stadionpølse a la Aalleren, idet det er normal praksis at opstille en grill udenfor stadion, medens det naturligvis også er muligt at erhverve sig en platte når først man er inden døre. Her var den klare anbefaling at søge mod grillen udenfor stadion, hvorfor Pølseligaen troppede tidligt op til dagens scene.

Mange mennesker havde valgt at vise de unge aalborggensiske drenge på banen støtte mandag aften, og mange mennesker havde ligeledes valgt at få fyldt depoterne lidt ekstra op inden de gik på vinterhi med sæsonens sidste stadionplatte. Da vi endelig kom igennem den lange kø til den opstillede Weber (nej de har desværre ikke betalt os penge for at nævne dem her), mødtes vi af et dejligt syn.

En velsprækket pølse lyste op imod os fra risten. Helt tilpas tilberedt var den lange kleppert ved første øjekast, men da den først var blevet smækket på bakken og gået lidt nøjere i sømmene, blev det afsløret, at situationen desværre var en anden når man drejede pølsen om på den anden side. Her manglede pølsen en anelse, hvilket naturligvis trækker ned på helhedsindtrykket. Lidt ekstra tid på gasgrillen på denne side, og pølsen ville have været eminent.

Det var nemlig en særdeles velsmagende krabat, vi fik serveret foran Nordjyske Arena mandag aften. Afbalanceret salt i smagen – naturligvis glimrende akkompagneret af de selvserverede saucer. Desværre manglede brødet varme, som det så ofte har været tilfældet på vores gastronomiske rejser.

Alt i alt en fornem sag at sende Superligaen på vinterpause med. Historien gentog sig selv – med en kulgrill og lidt mere tålmodighed i tilberedelsen så havde vi her været helt oppe i pølseeliten.

Aalborg 07-12-2015 5Kampen under pølsen:
Historien gentog sig selv omkring pølsen – AaB-fans vil håbe på, at Superligasæsonen kommer til at gøre det samme efter mandagens sejr over Viborg. Det var nemlig samme modstander, aalborggenserne slog i efterårssæsonens sidste spillerunde sidst mesterskabet kom til Nordjylland for to år siden. Dengang lød sejren på hele 5-0 – så stor var sejren ikke anno 2015.

Kampens begyndelse var nemlig ganske lige, og først senere i første halvleg fik favoritterne fra AaB styr på begivenhederne, da Rasmus Jönsson hamrede bolden i krogen efter et velspillet angreb.

Endnu mere velspillet var angrebet op til kampens andet mål, hvor rollerne fra det første var byttet om. En høj bold på tværs af feltet fra Lukas Spalvis fandt målscorer Jönsson, der uselvisk smed bolden tilbage ind foran mål, hvor Thomas Enevoldsen gjorde svenskeren kunsten efter ved ligeledes at sparke kuglen i krydset til slutresultatet 2-0.

Pris:
40,- for pølse og brød

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygonIMG_3592Polygon uden farve


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram