Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
At pande en direktørpølse – Pølseligaen

Toyota Hadsund Arena, Vive 31-10-2015

Vive IF 1-2 Als B (0-1)

Vive 4Mål:
Kenneth Konge 0-1 (41. min.)
Dennis Brøndum 1-1 (På det rigtige tidspunkt)
Tja 1-2 (Kort før tid)

– Der var intet stadionur, så den blev taget lidt på gefühl.

Pølsen:
Sæsonens første seriepølse kunne lige nås på falderebet af efterårssæsonen. Til denne sidste kamp inden vinterpausen på Toyota Hadsund Arena i Vive blev Pølseligaen budt velkommen af nærmest Morten Korchske tilstande, idet solen stod højt og flot over de mange omkringliggende marker.

Fodboldspillerne i den lille landsby mellem Hobro og Hadsund varmede op til afslutningsfesten senere på aftenen med en fodboldkamp mod lokalrivalerne fra Als. Pølseligaen gik i cafeteriaet for at opsnuse en platte.

Mens vi ventede (de tog sig god tid om at riste pølsen), så vi til vores store fornøjelse, at en af de udenlandske penselstrøg på Vives ganske farverige maleri af en internationale trup, thailandske Bob, varmede op i en kedeldragt. De fremmødte tilskuere havde dog mere opmærksomhed rettet mod den kæderygende cheftræner John, der gavmildt havde doneret en kasse øl som tak for støtten gennem en svær sæson. Ska’ der være fejst så la’ der vær’ fejst.

Pølsen ankom til direktørtid, men trådte så til gengæld også ind i lokalet med rank ryg, lækkert hår og en god portion charme i form af mundvandsfremkaldende parfume. Den havde intet andet på end Chanel N°5, men var dog flot flankeret af både sennep, ketchup og diverse løg.

Brød var der også. Vi har ofte klaget over i Pølseliga-regi, at brødene på en stadionplatte bliver overset og ikke kælet nok for. Det kan man dog ikke påstå om lørdagens eksemplarer. Vi ventede længe på pølsen, og man kunne da fristes til at tro, at det var fordi, brødene sad fast et eller andet sted i en ovn. Meget hårde – og lige så tøre som samtlige kvindfolks helligste mekanisme i fem kilometers radius af dig.

Vive 3Pølsen i sig selv fejlede dog bestemt ikke noget. Forventningerne var i forvejen ikke voldsomt store, da rygterne gik på, det var en pandestegt sag, vi ville få serveret – men vi blev positivt overraskede. Fint knæk på det sprøde skind – sandsynligvis på grund af den lange tid over varmen – der naturligvis også betød, at vores første reaktion var; ”For helvede hvor er den varm”. Det er sådan, det SKAL være. Pølsen blev pandet, og det blev bevist at tålmodighed er en dyd, når kunstarten er at kokkerere en stadionpølse. (Lokale tunger nævnte dog, at grillen og fadølsanlægget bliver fundet frem på gode dage).

En af de dage kunne vi godt tænke os at komme Toyota Hadsund Arena – et stadion, der i øvrigt altid gør sig bemærket ved at have gravide på lægterne – for det var en velsmagende pølse, vi gnaskede i. Hvad kunne det da ikke have blevet til, hvis grillen var fundet frem og havde taget forskud på aftenens festligheder.

Kampen under pølsen:
Udeholdet Als kom til kampen som store favoritter ovenpå en 9-1-afklapsning af dagens værter i seneste indbyrdes opgør. I dagens anledning havde de i moderigtig stil valgt at kombinere en sort-blå adidasbluse med rød-hvide hummelshorts og sokker. Dette så dog mest af alt så ud til at forvirre dem selv, for det var mod forventning hjemmeholdet Vive, der var bedst fra kampens start.

Nygifte Casper Boje Mathiesen tog dog tidligt fri, da han efter en lille halv time trak det røde kort, så han kunne komme ud på sidelinjen til hustru Malene og lille Berthel, hvilket unægteligt gjorde opgaven en anelse sværere for holdkammeraterne fra Vive.

Til stor overraskelse formåede hjemmeholdet dog trods en mand i undertal fortsat at være godt med i kampen, men kort før pausen slog gæsternes frontløber Kenneth Konge til i en situation, hvor det unægteligt lignede, der var offside.

Vive 2Mod slutningen af anden halvleg fik det hårdt prøvede hjemmepublikum dog lidt at juble over, da årets spiller Dennis Brøndum scorede det, der hurtigt blev konstateret absolut måtte være hans første mål for klubben (det rygte blev senere skudt ned). Glæden skulle vise sig kort, for med få minutter tilbage scorede en uidentificeret Als-mand til slutresultatet 1-2.

Pris:
25,- for frankfurter og to brød
15,- for en flaskeøl

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygon uden farvePolygon uden farvePolygon uden farve

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram