Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Når enden er sprækket, er alting godt – Pølseligaen

Bredbånd Nord Arena, Hjørring 22-10-2015

Vendsyssel FF 2-0 Vejle Boldklub (1-0)

Mål: Hjørring 22-10-2015 9
Simon Okosun 1-0 (39. min.)
Jens-Kristian Sørensen 2-0 (60. min)

Pølsen:
Flere episoder i løbet af torsdagen indikerede, at stadionpølsen i Hjørring skulle gå hen og blive en fin oplevelse. Først fik den ene halvdel af Pølseligaen grillpølse allerede til frokost, og senere spottede den anden halvdel Vendsyssels cheftræner Ove Christensen på posthuset Rustenborg i Aalborg (Danmarks næstgrimmeste bygning efter rådhuset i Aarhus).

Det var et sent kamptidspunkt torsdag aften, og i løbet af dagen var det også begyndt at blæse op (blæser det ikke altid i Vendsyssel?), hvorfor der var godt brug for de ialt fire Thyborøn-habitter, der blev spottet på det nyrenoverede Bredbånd Nord Arena. Vi fandt derfor hurtigt frem til grillen, for der er ikke noget, der varmer som en stadionplatte og en fad – ikke engang en kedeldragt.

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning, og dagens pølse havde taget en sprød skindjakke på for at holde de kolde vindsus ude. Det virkede, for Pølsen havde den rette temperatur, da den blev taget af gasgrillen. Vi har tidligere talt om gasgrillens forbandelse her på siden, men i dag var det en ulv i fåreklæder. For første gang i sæsonen fik vi serveret en pølse, hvor skindet var tilfredsstillende sprødt efter en tur over en sådan grill.

Hjørring 22-10-2015 7Udover sprødhed havde skindet også en usædvanlig tykkelse. Det krævede til tider en god portion kæbekræfter, når kødfløjten skulle i mindre bidder, men det var kun positivt. Selve kødet lå blottet af lækre sprækker i det omsvøbne skind, og viste også fin karakter – god smag, men dog uden en decideret wow-faktor.

En wow-faktor var størrelsen heller ikke ligefrem. Man kunne snildt presse enten en ekstra pølse eller et ekstra brød på bakken. For en sjælden gangs skyld kunne man dog smage og mærke, at brødet var ristet. Derfor må konklusionen også være, at der var god kvalitet på produkterne, men portionsstørrelsen lod lidt tilbage at ønske.

Bonusinfo:
Pølseligaen var ganske forvirrede over, hvem der egentlig var dagens pølseleverandør. På det ene skilt stod der Kelds Pølser, medens der på et andet stod Kajs pølser. Det stod klart, at pølserne kom fra Silkeborgslagteren, og efter lidt research fandt vi frem til, at Kajs Pølser hører hertil. Men hvem er Keld? Et mysterium, som vi måske aldrig får løst.

Kampen under pølsen:
Et vaskeægte topbrag var i vente på Bredbånd Nord Arena. Værterne med deres egen version af AaB’s reservehold, og Vejle med en god blanding af unge talenter og rutine fra landets bedste række.

Flot budt velkommen af en sand konfettiregn (den døde lidt i modvinden) gik de 22 mand på banen, desværre uden den navnemæssigt største profil, Kemy Agustien, der glimrede ved sit fravær. Vendelboerne kunne dog også uden den tidligere Premier League-spiller, og godt fem minutter før pausen pandede Simon Okosun Chris Sørensens indlæg flot i mål. Okosun, der i øvrigt mest af alt ligner Kong Xerxes fra filmen 300, og omtrent også er lige så stor.

Det var en god og underholdende affære, vi var vidner til, men trods flere gode forsøg, formåede Vejle ikke at bringe spænding tilbage i opgøret. I stedet var det efter pausen Jens-Kristian Sørensen, der afgjorde kampen med en sjælden kasse. Det kan lige nævnes, at Vendsyssel har kopieret Randers’ legendariske målsang. Det kan man så mene om, hvad man vil.

Pris: 
35,- for pølse og brød
35,- for øl

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonPolygonPolygonPolygon uden farvePolygon uden farve

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram