Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Pølsecorner, dyppelseshavet og en plæneklipper med startvanskeligheder – Pølseligaen

Telia Parken, København 18-10-2015

Football Club København 3-1 Hobro IK (1-0)

København 18-10-2015 (1)Mål:
Federico Santander 1-0 (31. min.)
Kasper Kusk 2-0 (58. min.)
Kasper Kusk 3-0 (69. min.)
Mayron George 3-1 (80. min.)

Pølsen: 
I en tidligere bedømmelse her i Pølseligaen beskrev vi, hvordan ens forventninger til en grillpølse stiger i takt med, man kommer dybere og dybere ud i det mørke Udkantsdanmark. Af samme årsag var håbene ikke alt for store inden vores besøg i hovedstaden – ja vi var vel egentlig ikke engang sikre på, man overhovedet kunne få en ordentlig stadionpølse.

I første omgang lignede det en fiasko af dimensioner – salgsboderne tilbød umiddelbart kun franske hotdogs, og vi begyndte så småt at fortryde, vi ikke snuppede os en økologisk hotter med det hele på Strøget. Midt i mørket så vi dog et lys for enden af tunellen. Godt gemt væk i hjørnet mellem Carlsberg- og Sportmaster tribunen stod der såmend en grill, og det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme derover.

Hurtigt finder vi ud af, det er en gasgrill, der er opsat nede ved hjørneflaget. Dette gav problemer for den i dagens anledning ganske unge grillmester, der med upåklagelig ihærdighed forsøgte og forsøgte at riste brødet – der skete bare ingenting. Til gengæld fik vi to af dem smidt på bakken. Til bonusinfo omkring brødet kan det nævnes, at der på papkassen, der indeholdt dem, var påskrevet ”fragile”. Sådan et mast brød er da selvfølgelig heller ikke meget ved.

Det var sæsonens anden medister, der blev serveret søndag aften i Parken. Senest vi havde fornøjelsen af en sådan var i Haderslev tilbage i august. Dengang blev det noget skuffende kun til 2 stjerner, hvorfor Pølseligaen også snart er at finde på Sydbank Park igen, så den sønderjyske grillert kan få en ny chance. Modsat den skæbnesvangre mandag aften i Sønderjylland blev forventningerne til dagens hovedattraktion overgået. København 18-10-2015 (2)

Der var heldigvis ikke gået 100 % tjøwenhavneri i den kulinariske del af en fodboldkamp. Der var fin smag i medisteren, men som vi tidligere har set i sæsonen, så manglede der bid og knas i betrækket – muligvis på grund af gasgrillen. Desværre var det også en lidt tør omgang, hvilket et decideret hav af dyppelse dog gjorde op for. Der var nemlig ikke selvbetjening på hverken servietter eller dyppelse (kan ikke mindes en lignende oplevelse, like ever), men hun var da ikke nærig. Desværre var det en dårlig ketchup.

Medens københavnernes rivaler fra Heden fører an i Alka Superligaen, må mesterskabsformen pølsemæssigt siges at være bedre i Parken, end den var på MCH Arena. Løvepølsen sætter godt nok ulvepølsen til vægs, men det ikke nok til en topplacering i Pølseligaens tætte pølsestilling. Ydermere kan det nævnes at 50 kroner var en liiiiidt pebret pris.

Kampen under pølsen:
Aftenens affære på grønsværen blev forsinket et par minutter, da søndagens ekspertkommentator, Tøffe, mødte til direktørtid. Tålmodigt ventende i respekt for legenden var der ikke noget brok fra de 22 spillere, medens Plæneklipperen uden de store bekymringer slentrede ned ved siden af Carsten Sæbye, inden dommer Jakob Kehlet klokken 18.03 fik besked fra Viasat om, at nu kunne showet starte.

Hobro kom frem til en stor mulighed allerede i kampens første minut, men herefter var det ikke meget, vi så til gæsterne. Det var længe blot et spørgsmål om tid, før et indlæg ramte panden på enten Santander eller Cornelius, og efter en god halv time skete det, og paraguyaneren kunne pande sin første Superliga-scoring i nettet.

I anden halvleg var det en smal sag for Kasper Kusk i to omgange at øge føringen, før indskiftede Mayron George til sidst fik reduceret til slutresultatet 3-1.

Pris:
50,-

Pølsebedømmelse:
PolygonPolygonIMG_3592Polygon uden farvePolygon uden farvePolygon uden farve

 

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram