Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Dan eten we niet – Pølseligaen

Stadion Galgenwaard, 23-11-2019

FC Utrecht 0-3 AZ Alkmaar (0-2)

Mål:
Teun Koopmeiners, 0-1 (24. min.)
Oussama Idrissi, 0-2 (31. min.)
Myron Boadu, 0-3 (50. min.)

Tilskuere:
22.401

Pølsecount 2019/20:
8

Pølsen:
Hvad har racisme og kogte pølser med hinanden at gøre? Det er to skammelige måder at behandle kød og blod på.

Ligegyldigt om huden er brun eller hvid eller om skindet er rødt eller brunt.

I sidste weekend blev Excelsior-spilleren Ahmad Mendes Moreira udsat for racistiske tilråb af en gruppe af Den Bosch-tilhængere i en kamp i Hollands næstbedste række, og det betød, at alle spillere i den netop overståede weekend i både Æresdivisionen og rækken under stod stille i stedet for at spille fodbold i første minut af de afviklede kampe.

Det skete under sloganet ”Racisme – Dan voetballen we niet”, mens de godt 20.000 tilskuere i Utrecht havde rejst sig for at klappe.

Det var mindre politisk for to uger siden, da Pølseligaen bragte første halvdel af denne lille hollandske studietur efter et besøg på De Kuip i Rotterdam.

Her var det af en eller anden grund blevet besluttet, at man kun kunne betale for mad og drikke med specielle Feyenoord-plastikmønter.

Det var heldigvis ikke tilfældet i Utrecht, men besøget var ikke uden udfordringer. Man kunne ikke betale med Mastercard. Og man kunne ikke betale med kontanter.

Tak til den lokale ledsager for at have medbragt et hollandsk betalingskort.

Ikke at vi tænkte, at vi ville gå glip af en enorm gastronomisk oplevelse, hvis turen til Stadion Galgenwaard var endt uden pølse, for kort efter vores entre blev vi mødt af en kogende spand svin.

Men det er jo trods alt sundt at spise varieret. Så efter gud ved hvor mange stegte og grillede grisestolper, så var det måske på tide med en kogt.

Og tja…. Smagen var da ok. Den var saftig. Den var saltet fint. Men lad os bare sige, at der også blev lavet aftensmad i privaten efter kampen.

Brødet var ikke tilberedt overhovedet. Faktisk nærmest det modsatte. Det føltes halv-frossent, og som om det blev tøet op af det kogte stykke kød, der var blevet mast ind mellem flapperne.

Dyppelsen trak til gengæld et hak i vejret, selvom der kun var én slags. De kalder det brødsauce. Og det smagte sgu meget godt på trods af en beskeden og ydmyg indpakning i meget små klemmeposer, som betød, at man ikke havde nok. Lidt som en sammenblanding af ketchup, mayo og sennep. Men det havde nu alligevel været lækkert med lidt valgmuligheder.

Og helt redde en kogt pølse og en kold skive brød, det kunne den lille sovsepakke trods alt ikke.

Så selvom man skal huske at spise varieret, så lad det gerne være sidste gang, vi bliver præsenteret for et kogt stykke svin!

Racisme – Dan voetballen we niet.

Kogte pølser – Dan eten we niet.

Kampen under pølsen:
Topkamp i Æresdivisionen. PSV mod Ajax måske? Feyenoord på banen? Næ, såmænd Utrecht og AZ Alkmaar på fjerde- og andenpladsen

Det gik mildt sagt bedst for holdet på andenpladsen, som ganske sikkert vandt 3-0.

Makienok kom på banen i anden halvleg og var ligegyldig. Men fansene kan godt lide ham nu, fordi han græd efter en pokalkamp for et par uger siden.

Pris:
3,9 euro for pølse med brød
5 euro for stor fadøl

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram