Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
En lidt mindre kæp, end vi havde håbet på – Pølseligaen

De Kuip, 10-11-2019

Feyenoord 3-2 RKC Waalwijk (1-0)

Mål:
Darren Maatsen, 0-1 (14. min.)
Sylla Sow, 0-2 (19. min.)
Nicolai Jørgensen, 1-2 (25. min.)
Sam Larsson, 2-2 (40. min)
Marcos Senesi, 3-2 (85. min.)

Tilskuere:
47.431

Pølsecount 2019/20:
7

Pølsen:
Den ene halvdel af Pølseligaen er for tiden udsendt i Holland. På patrulje af flere årsager.

For at sikre, at det ikke går helt ad helvede til med det europæiske fodboldkøkken. Og for at sikre, at vi hjemme i Danmark fortsat er nogle overordentlig fede fyre med vores grillede stadionplatter.

Men som entusiastisk følger af Instagram-profilen ‘Daily Dutch Lunch’ var der gennem de seneste uger blevet opbygget en uro i maveregionen. En frygt og en usikkerhed for, hvordan dette folk dog nogensinde formår at undgå at gå sultne i seng.

‘Tørt’ er ordet, der mest rammende beskriver madscenen hernede. Medmindre du vil spise rå sild med rå løg. For der findes ikke en mellemvej.

Så ville det overhovedet være muligt at opspore en grisesnabel på gode gamle De Kuip? Vi har lige et par høns at plukke, før vi når så langt.

1. Betalingssystemet var godt nok træls. Først i kø for at købe specielle Feyenoord-mønter af plastik, før man kunne erhverve sig mad og drikke. Åbenbart den lokale møntfod.

2. Når man så derefter kom igennem ølkøen og fik afleveret tre stykker plastik for to store fadøl, så blev man serveret light-øl. Først almindelig øl efter kampen simpelthen.

Men efter at have fået en lidt mindre kæp i øret, end vi havde håbet på, så ville vi egentlig også gerne have en kæp i munden.

Apropos kæp, vi så flere joints, end vi så kvinder på stadion.

Men… Trejde høne, vi gerne lige vil plukke her. Ganske som frygtet, så var menukortet ikke just en saltvandsindsprøjtning af mundvand. Men tak skaberen for, at der alligevel blev solgt pølser udenfor stadion, så vi ikke skulle kæmpe os igennem en tør croquette.

Så vi måtte jo bevæge os ud på den anden side af tribunen og derved misse det udlignende mål.

Og desværre var den fulgt i slipstrømmen på vores brandert. Den var lidt mindre, end vi havde håbet på. En blanding mellem verdens mindste medister og en endnu tyndere wienerpølse.

Smagen var som forventet lidt flad i det, men egentlig som sådan ikke værst. Der kunne bare godt have været mere af den, for den druknede i brødet og tilbehøret.

For den var serveret som hotdog med et forhold, som nogenlunde sagde 1/4 pølse og 3/4 brød. Til gengæld var brødet ganske hæderligt, ligesom både agurkesalaten og de ristede løg pyntede og smagte fint.

Konceptet uden om pølsen har de fanget. Brødet og tilbehøret var bedre, end det er på flere danske stadioner. Nu trænger de bare til en studietur til Danmark, så de kan se og smage, hvilken køddreng der skal smækkes ind mellem brødflapperne.

Den nuværende hollandske kæp er en sjat mindre, end vi havde håbet på.

Kampen under pølsen:
Nå ja så fik vi da lige en danskerdong i Rotterdam.

Men det var først efter en katastrofal Feyenoord-start på kampen, hvor bundproppen Waalwijk havde bragt sig foran med to efter bare 20 minutter.

Men Dick Advocaat har allerede fået en lille oprejsning, da hans mandskab formåede at vende kampen og vinde 3-2, hvilket var holdets anden sejr i de to Æresdivisions-kampe, han har stået i spidsen for holdet for.

Pris:
To specielle Feyenoord-mønter for pølse
Halvanden speciel Feyenoord-mønt for fadøl

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram