Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Svin i svin i svin – Pølseligaen

HSM Arena, 19-10-2019

FC Djursland 3-1 IF Skjold Sæby (1-0)

Mål:
Emil Bjerre Busk, 1-0 (43. min.)
Nicolaj Jarsmer, 2-0 (49. min.)
Mathias Mygind Andersen, 2-1 (66. min.)
Felipe Soares, 3-1 (68. min.)

Tilskuere:
Cirka 188 plus minus en pæl eller to på den anden side af banen

Pølsecount 2019/20:
6

Pølsen:
Nogle folk siger, at det er de små ting i tilværelsen, som gør, at man føler sig lykkelig. Det er så ikke nogen af de kvinder, vi i Pølseligaen kender, som siger det.

Men lykke kan jo komme mange steder fra. Og en seriekamp på Djursland er fyldt med små ting i tilværelsen, som kan skabe en varm kildren i maven.

Opvarmning på banen ved siden af kampbanen. Muligheden for at pisse i en skov som tilskuer. Og en friskgrillet stadionplatte med dyppelse, brød og fadøl.

For os er en stadionplatte selvsagt ikke en ”lille ting i tilværelsen”. Det er essensen i tilværelsen. Og ligesom en tissetur i skoven kan den skabe lykke.

Vores søgen efter denne lykke har hidtil i den nye sæson kun resulteret i nogle få korte smil. Lørdag gav vi Djursland en chance, for der skulle ske noget nyt. Divisionerne og Suppen har blot givet os det sædvanlige dette efterår.

Så da vi ankom til pølseboden efter en udflugt gennem fotofælder mod udkanten af et villakvarter, og der blev spurgt, om vi ville have en frankfurter eller en baconpølse, så lød svaret prompte ”to af hver”.

Tak.

Og som de lå der i ske på bakken, så kunne vi da godt se, at de var blevet forkælet. For selvom de var tilberedt på gasgrill, så var sprækkerne tilstrækkelige, og de brankede striber klæbede så sig fint til skindet.

Skal vi hurtigt hoppe forbi frankfurteren? Den var bedre end så mange andre af sin slags, men den var stadigvæk ”bare” en frankfurter.

Men hvordan forbedrer man så sine chancer for at score en høj karakter i Pølseligaen, hvis en almindelig frankfurter ikke er nok, tænker du så garanteret?

Du propper sgu da en spandfuld ekstra svin ned i den blanding svinekød, du i forvejen har tænkt dig at proppe op i en svinetarm. Svin i svin i svin. Det er svaret.

Og derefter kan du med fordel hælde lidt sydlandske krydderier oveni. Ja vi ved sgu ikke helt, hvad det var, men måske noget lækkert paprika kunne være et gæt. Det var ikke for meget. Det var lækkert.

I vores noter har vi skrevet ”røvvarm”. Vi kan ikke helt redegøre for, om vi har tænkt på de der numsetermometre, som motter stak op i røven på én som knejt, når man havde feber. Men vi tvivler, for varmen på Djursland-pølsen var (modsat et termometer i røven) blot endnu en indikator på en god oplevelse.

Og dem var der mange af. Indikatorer på en god oplevelse. Og langt om længe serverer sæson 2019/20 en pølse, som skiller sig lidt ud fra mængden.

Så kan det godt være, at baconpølsen ikke var verdens største. Men det er de små ting i tilværelsen, der sikrer lykken. Så som grattede fingre på grund af en fedtet baconpølse. Så som velsmag der gør dyppelse overflødig. Så som en lille tur på tønden i skoven.

Efter en eftermiddag med disse små ting, ja så blev tilværelsen da lige en anelse lettere at tackle. Og vi kunne forlade Djursland med et smil og baconfedt fra øre til øre og med svin i svin i svin i maven.

Kampen under pølsen:
Vi overhørte en mand sige; ”er det i morgen, du skal på rævejagt” til en anden mand.

FC Djurslands tredje målscorer hedder Felipe Soares. Det er et fedt navn at have i Danmarksserien.

Djursland vandt 3-1.

Vi så kun to af målene.

Pris:
25,- for platte
30,- for fadøl
50,- for platte plus fadøl

Pølsebedømmelse:
Baconpølse:

 

Frankfurter:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram