Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
A slave to the money then we die – Pølseligaen

Nord Energi Arena, 13-10-2019

Vendsyssel FF 1-1 Næstved BK (0-0)

Mål:
Kristoffer Munksgaard, 0-1 (56. min.)
Ali Messaoud (straffe), 1-1 (89. min.)

Tilskuere:
889

Pølsecount 2019/20:
5

Pølsen:
Hvad kunne du egentlig tænke dig at smide i hovedet på dig selv sådan en søndag eftermiddag?

Pølse. Naturligvis.

Det kan man i anledningen af en landskampspause så gøre i Hjørring, hvor der står et nyt og næsten tomt stadion til superligaen og bliver brugt i 1. division.

Sådan er livet jo en bittersød symfoni.

Og det kan livet ned ad Pølseligaens vej fra platte til platte også være. To gange i ligaens fire-årige historie er der blevet uddelt topkarakter. Og det er længe siden sidst.

Men der er ikke plads på vejen til at vende rundt, og en søndag i oktober tog vejen os altså til Hjørring.

I kan næsten regne ud, hvor vi er på vej hen her. Hvis I vil have flere indikatorer: Vejret var gråt og kedeligt.

Men man kan jo få et solstrejf i ansigtet på selv den mørkeste gråvejrsdag, hvis man bliver serveret et strålende stykke svinetarm.

Det var så ikke tilfældet denne dag. Pølsen var pandestegt. Den var kedelig. Der var næsten ingen smag i. Smagsløgene blev kun aktiveret ved hjælp af dyppelsen. Brødet hjalp heller ikke.

Varmen og stegningen var overordnet set fin, men i den ene ende var pølsen tykkere end i den anden, hvilket fik tilberedningen til at virke usammenhængende, og det gjorde den tykke ende svær at tygge.

Og som vi tog den sidste bid, kunne vi atter høre violinerne spille den bittersøde symfoni. Det er altid trist at være færdig med at spise pølse. Men lige præcis denne pølse var jo heller ikke vores største gastronomiske stadionoplevelse, så mon ikke det går?

Vi beder aldrig. Men søndag aften var vi sgu på knæ. Det er efterhånden år siden, vi er blevet serveret et seksstjernet stykke svin.

Vi er blevet slaver af vores søgen. Hvis du forsøger at få enderne til at mødes, så knækker pølsen.

Kampen under pølsen:
Første halvlegs højdepunkt: En håndfuld af de 889, der var mødt op.

Vendsyssel-supporteren, som med dialekt råbte, at Næstveds målmand sku’ la’ wær mæ a skab’ sig.

Næstveds ni tilskuere, der blandt andet flittigt brugte hornet fra en handicapscooter til at bakke deres hold op.

Vendsyssel-tilskueren, som spurgte en Næstved-spiller, om han var dum.

Der var også en enkelt, der røg pibe.

Hov, nårh ja. I anden halvleg kom Næstved foran, og så udlignede Vendsyssel på straffe kort før tid.

Pris:
45,- for frankfurter med brød
45,- for fadøl
200,- for fadøl i håndtag

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram