Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
En kulgrill er et alfabet – Pølseligaen

Autocentralen Park, 21-08-2019

Kolding IF 1-1 Vejle Boldklub (1-0)

Mål:
Denis Fazlagic, 1-0 (45. min.)
Lucas Jensen, 1-1 (59. min.)

Tilskuere:
4.060

Pølsecount 2019/20:
3

Pølsen:
Okay vi starter lige allerhelvedes højrøvet ud… med et Shakespeare-citat. (Det er faktisk ikke første gang, at den kære William bliver citeret på denne ganske poetiske hjemmeside.)

– Nye venner er som digte, men gamle venner er alfabeter. Glem ikke alfabeterne, for du har brug for dem for at læse digtene.

Af alfabetets bogstaver skal man bruge fem små stykker til at danne det smukkeste ord i den danske ordbog. Et ‘ø’, et ’s’, et ‘e’, et ‘l’ og et ‘p’.

Så kan man nemlig skrive ‘pløse’. Og hvem elsker ikke en god lædersko?

Luk nu røven…

Ja, undskyld.

Man kan sgu da skrive ‘pølse’ med de bogstaver! Og det har vi sgu da været i Kolding for at spise.

Rundt omkring på de danske stadioner har vi læst mange digte. Er blevet serveret mange gasgrillede og pandestegte stadionpølser.

Men på det elegant navngivede Autocentralen Park i Slice Town, Kolding Kommune blev vi budt velkommen af en god gammel ven. Et alfabet. En kulgrill.

Jamen vær velkommen. Det var længe siden sidst.

Men der var bekymringer for, om glæden ville blive ødelagt af menneskemylderet. Det var nemlig lokalbrag mod Vejle, som vi sammen med godt 4000 andre var taget til.

Det tog på den forkerte side af ti minutter at få en bestilling igennem, men panikken og frygten nåede aldrig for alvor at plante sig i vores slappe kroppe.

For på trods af den store efterspørgsel, så var grillmesteren i stand til at opretholde kadencen og kvaliteten. Hvert stykke svin, som vi så ryge over disken, mens vi stod i kø, var ganske flot grillet.

Ingen tvivl om, at manden med pølsetangen får vores man of the match, for det var en stor nydelse at se ham jonglere svinetarme til og fra den ganske store grill.

Kulgrillen havde da også sat sine tydelige spor, da pølsen var let branket og havde fine, flotte sprækker.

Og sporene fortsatte, da vi begyndte at snave med svinet. Skindet var let knasende og samtidig utroligt tyndt, elegant og nemt at bide over.

Smagen var en anelse brændt (positivt), og også selve kødet var ganske velsmagende. Selv øllet (som var dejligt på en sommeraften) havde svært ved at skylle den glimrende eftersmag væk.

På minussiden skal det nævnes, at det ikke var den største slange i slagterens sortiment, og at brødet var standard-kedeligt.

Men grill-præstationen overskyggede og var altdominerende. Med en specialfremstillet slagterpølse, som vi har set flere andre steder, har Kolding potentialet til at score topkarakter.

Så til alle jer gasgrillende og pandestegende analfabeter ude i fodboldlandet… Back to school. Kulgrillen holder stadig.

Kampen under pølsen:
Der var flere gode detaljer i løbet af lokalopgøret. Efter cirka et kvarter ankom brandvæsnet til den gamle trætribune på stadion, hvor Koldings mest passionerede tilhængere (de findes) tidligere havde affyret romerlys.

Senere i første halvleg måtte Kolding-målmand Jens Rinke så have hjælp af midterforsvarer Mathias Høgsholt til at binde sine snørebånd, mens bolden var ude af spil.

Og sådan kunne man jo stå og fornøje sig over stort og småt, mens man var til fodbold i sommervejret.

Nå ja… kampen endte 1-1. Første mål missede vi, fordi vi stod i pølsekø. Andet mål så vi med vores egne øjne.

Pris:
35- for pølse med brød
40,- for fadøl
70,- for menu med platte og øl

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram