Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Har vi det egentlig ikke meget godt? – Pølseligaen

Cepheus Park Randers, 16-08-2019

Randers FC 0-1 FC København (0-0)

Mål:
Mathias Nielsen (selvmål), 0-1 (90. min.)

Tilskuere:
5.118

Pølsecount 2019/20:
2

Pølsen:
På mange måder er stadionplatten i Randers taget direkte fra Thomas Thomasbergs spilfilosofi. Hårdt arbejde, no nonsense og ikke de allerstørste armbevægelser.

Selvfølgelig hvis vi tager Emil Riis ud af ligningen. Hans armbevægelser er større end de fleste andres.

Og på den måde adskiller både klubbens spil på banen og på platten sig fra det omskiftelige og mavepustende stadionnavn, som i løbet af årene er gået fra Essex til AutoC til Bionutria til Cepheus. Kun udkonkurreret af Nordsjællands bud på Drømmenes Teater.

Men som sagt afspejler frankfurteren på paptallerkenen spilfilosofien og ikke marketingsafdelingen. Gasgrillet og med standardbrød. Men så længe håndværket er i orden, så er sovs og kartofler jo heller ikke så ringe endda.

Grillmesteren langede ikke bare det nærmeste kræ over disken, da platten skulle fyldes op. Han studerede kort eksemplarerne foran sig, udvalgte nøje og tålmodigt og fiskede derefter den bedst egnede kødfløjte videre i systemet. Fornuftigt. Det handler om at gøre sig umage.

Og det resulterede jo så også i, at vi fik serveret rigtig fine kødstænger, som var godt grillet. Pæne sprækker og en anelse branket, så sommerkuløren var, hvor den skulle være.

De gode takter fortsatte, da der knasende blev knækket hul på krabaten. Den røg, og den dampede, og den havde fandme hejst flaget i baghaven. Varmen var på plads med andre ord. Alt for mange steder får man serveret lunkent svin, men det gør man ikke i Randers. Arbejdet bliver gjort ordentligt.

Setuppet i Kronjylland er mere eller mindre perfekt, og mandskabet yder formidabelt. Men hvis Pølseligaen skal uddele flere stjerne til næste besøg, så skal der en specialpølse på platten. Fredagens udgave var en ganske almindelig frankfurter – og det skal man så sandelig ikke kimse ad – men for at kæmpe med i den absolutte top på Danmarks pølserangstige, så må man gerne skille sig lidt ud.

Men spørgsmålet er så, om det overhovedet er noget, som Randers skal rode sig ud i? I øjeblikket får man det bedste ud af, hvad man har. Man er mæt og tilfreds. Man går aldrig galt i byen.

Man serverer et ordentligt måltid mad.

Og har vi det egentlig ikke meget godt?

Kampen under pølsen:
Stadion i Randers udmærkede sig ved fortsat at være en af de arenaer i Danmark, hvor man må ryge. Og det skal vi da så love for, at der blev.

Et eller andet skulle man jo også underholde sig med, for kampen på banen var sjældent ophidsende.

Der var lidt hele og lidt flere halve chancer i begge ender, men det var først i kampens sidste minut, at bolden kom i nettet.

Jonas Wind kiksede sit hovedstød på et indlæg, men det behøvede han ikke bekymre sig om, for Mathias Nielsen fra Randers sørgede for at sende den over stregen i stedet. Og så vandt FCK 1-0.

Pris:
45,- for frankfurter med brød
45,- for Thor fadøl

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram