Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Det eneste hun ville var at danse – Pølseligaen

West Community Stadium, 06-08-2019

Saint Louis FC 0-0 Memphis 901 FC (0-0)

Mål:

Tilskuere:
5.179

Pølsecount 2019/20:
1

Pølsen:
Alt, hvad hun ville, var at danse. Skind mod skind med en pølse af kvalitet.

Indlagt i kinden og rullet rundt med tungen.

Umiddelbart skulle det kunne lade sig gøre, når man er til professionel fodbold i USA. For selvom vi her var en anelse nede i rækkerne i den amerikanske fodboldpyramide, så var det ikke muligheder for indtag af mad og drikke, vi manglede på stadion i St. Louis. Det ligner dem jo, de amerikanere.

Og endda den efterspurgte dans ville der tilsyneladende blive mulighed for. Fansenes opbakning til hjemmeholdet var i hvert fald anderledes, end vi er vant til i Europa, og den udmærkede sig ved, at der simpelthen blev sunget karaoke-kor på sange som ‘Hit Me Baby One More Time’ og ‘Dance With Somebody’.

Men som sagt, så var der et væld af proviantmuligheder at vælge imellem som supplement til den smådårlige popmusik. Cocktails, øl fra ind- og udland, pizza, burger, kalkun, bordeller, fixerrum og en kommunalansat misbrugsrådgiver.

Men alt, vi ønskede, var blot en halvrusten kulgrill. Alt, vi ville, var at danse. Vikle handsken om en tarm. Snaske indholdet ned i sækken.

Og vi fandt da også pølse. Endda flere forskellige varianter. Men var de kulgrillet? Nej. Var de så gasgrillet? Nej. Jamen var de overhovedet grillet? Nej. De var pandestegte.

Okay, okay, men var den så dejlig varm? Nej, den første var så sandelig ikke. Den var serveret som en klassisk hotdog. Pakket ind i stanniol, så brødet var blevet fugtigt og smattet. Pølsen i sig selv var pebret i smagen og egentlig ok kødfuld, men det var sgu for slatten en præstation.

Det blev bedre, da vi rykkede videre til den bratwurst, som vi bagefter erhvervede os fra en anden bod. Det blev bedre, men det var forsat ikke videre ophidsende. Her var der i det mindste god varme på krabaten, og den var tilmed fint branket. Men smagen mindede mest af alt om de der dårlige pølser, man får til morgenmad på billige moteller, og vi blev efterladt med følelsen af, at vi spiste en dårlig medister.

Og nogen syntes måske så, at det var lidt synd for os. Andre skreg af grin. Langt de fleste lod som ingenting. Men en kinddans og en tungeslasker med en ordentlig pølse er vel ikke for meget at forlange?

Det må vi kunne finde i Danmark.

Kampen under pølsen:
Efter en lækker tofodstackling i det 27. minut spillede Saint Louis FC i overtal i det meste af kampen.

Men når cheftræneren bærer efternavnet Pulis og har en far, der hedder Tony, så kan man næsten regne ud, at der skal mere end et rødt kort til modstanderholdet, for at gøre en kamp målrig.

Og i ægte Pulis-stil, så formåede Pulis juniors mandskab ikke at gøre kampen til et festfyrværkeri.

Ingen kasser i den amerikanske flyover-stat.

Pris:
4,75 dollars for hotdog
5,75 dollars for bratwurst
6 dollars for lokal fadøl
6,5 dollars for udenlandsk fadøl

Pølsebedømmelse:
Hotdog:

 

 

Bratwurst:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram