Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Saviours of the broken, the beaten and the damned – Pølseligaen

Hancock Arena, 10-06-2019

Skive IK 2-1 Brønshøj IF (2-0)

Mål:
Mikkel Jespersen, 1-0 (29. min.)
Mathias Bersang Sørensen, 2-0 (34. min.)
Kevin Bechmann Timm, 2-1 (74. min.)

Tilskuere:
836

Pølsecount 2018/19:
12

Pølsen:
When I was a young boy
My father took me into the city
To see a marching band
He said; ”Son when you grow up
Would you be the savior of the broken
The beaten and the damned?”

Skive Garden har en defineret aldersgruppe på mellem 9 og 99 år. Alt uden for kan ikke være med. Standhaftigt marcherer de.

Blandt andet på Hancock Arena i Skive 2. Pinsedag. Rundt på løbebanen i pomp og pragt. Før de forsvandt ned i tunnellen. Et levn fra fortiden. Repræsentanter fra en svunden tid.

Frelsere af hasselbagte kartofler, waldorfsalat og en god gammeldags stadionpølse.

Saviour of the broken, the beaten and the damned.

Under indløbet var Skive Garden desværre blevet byttet ud med konfettirør og en hjemme-remixet version af en AC/DC-sang med indopererede ‘Skive’-tilråb.

Heldigvis var det ikke nok til at ødelægge humøret og forhåbningerne til den platte, der havde pirret vores næsebor siden kareten var blevet smidt på en parkeringsplads i nærheden af stadion.

En venlig vind blæste i den helt rigtige retning, for uanset hvor vi befandt os, dominerede duften af grillede svinestænger. Og så kunne vi godt acceptere, at det var en gasgrill, det foregik på.

Det visuelle førstehåndsindtryk var til gengæld mere blandet. Første indskydelse var et stønnet ”åhr” over længden på krabaten, mens vi derefter bemærkede, at den ikke så specielt godt grillet ud.

Men det skyldtes formentlig, at der var godt og grundigt travlt i biksen. Vores sædvanlige strategi med at udskyde pølseindkøbet til kampens 38. minut for at undgå kø og dermed sikre, at vi får en hæderligt grillet platte serveret, virkede ikke denne pinsemandag.

Der var simpelthen kø ved grillen gennem hele halvlegen, og da en stor foliebakke med flotte pølser blev bortført op i loungen lige for snotten af os, var vi først nervøse for, at vi var blevet taget ved næsen.

Heldigvis var dyret, der blev lagt på platten, alligevel habilt grillet. I hvert fald var skindet ganske flot på tre af de fire sider på vores to pølser. Mellem tænderne på os knasede det også behageligt, og varmen var, lige hvor den skulle være.

Men der var sgu ikke helt nok guf i den. Det var en ganske almindelig pølse. Fin Tican til havefesten. En lille smule fedtet. Endnu en pølse i rækken. Har de ikke en lækker slagter i Skive, som de kan lave en aftale med, for den nuværende er lidt for ordinær?

Skive er en stor musikby. Mads Langer, Düne, Thomas Troelsen. Men ingen er større forbilleder end Skive Garden.

De repræsenterer os alle. Vi ødelagte, vi forslåede, vi fordømte.

Alle os, der bare gerne vil have en seksstjernet pølseoplevelse.

March on!

Kampen under pølsen:
Skive var allerede rykket tilbage i 1. Division inden pinsekampen mod Brønshøj, så der var overskud til at lade topscorer Mogensen sidde på bænken indtil sent i anden halvleg og alligevel vinde kampen.

Sportscolaens hjemby, som stadionspeakeren stolt introducerede Skive, er også for godt et hold til at spille 2. Division og med flere tidligere Superligaspillere på holdet, bliver det spændende, hvad de kan præstere i næste sæson.

Mod Brønshøj var det for eksempel den tidligere Horsens- og Viborgspiller Mikkel Jespersen og den tidligere Hobrospiller og Randerstalent Mathias Bersang, som scorede målene.

Pris
35,- for pølse med brød
35,- for Hancock fadøl

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram