Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Kan katolske kardinaler lide pølser? – Pølseligaen

Busch Stadium, 23-04-2019

St. Louis Cardinals 4-3 Milwaukee Brewers

Tilskuere:
38.474

Pølsecount 2018/19:
11

Pølser i International Series:
4

Pølsen:
Først og fremmest… Cadeau til de ølgutter, der slæber rundt på tunge kasser fyldt med talentdrik på diverse amerikanske stadioner. (Apropos øl, så er Budweiser fra St. Louis).

Det skal dælme ikke hedde sig, at vi skal rejse os op for at få en bajer. De frelsende engle kommer altid til undsætning, når man har brug for det.

Og frelst forventede vi bestemt også, at pølsesortimentet i St. Louis, Missouri ville være. Holdet hedder trods alt Cardinals, så mon ikke en flok katolske præster er stand til at finde en pølse, der er værd at bide over.

(Ja gu fanden ved vi godt, at det er en fugl, der er roden til navnet.)

Men man skal også passe på blandt præster. For nok er de vilde med pølser, men de er gudhjælpemig også grådige og derfor villige til at bide over, hvad end de kan komme i nærheden af.

Man skal ikke give dem en lillefinger. Eller en lille pik. For så tager de bare hele barnekroppen.

Heldigvis var kardinal-pølsen et nummer eller to større på Busch Stadium. Og den var godt beskyttet af et omklamrende stykke hvidt brød.

På forhånd var vi blevet lovet et overdådigt dyppelsessortiment, men vi må indrømme, at vi blev en my skuffet, da vi så udvalget, som bestod af ketchup, sennep, relish og barbecuesauce. Det er større end på mange danske stadioner, men i forhold til den verden, vi var blevet lovet, var vi som sagt ikke helt oppe at køre.

Pølserne, som disse kondimenter blev grattet ud på, var……. drumroll…. kogt.

Super ærgerligt simpelthen.

Vi havde valgt at gå med en bratwurst denne gang, og den smagte egentlig okay krydret og pebret, og det fungerede i virkeligheden bedre end frygtet, at den var kogt. Men kogningen betød også, at man ikke bemærkede skindet overhovedet – og der kan vi jo altså godt lide lidt knas.

Desværre kom brødet til at fylde mere, end vi var vante til, fordi det klæbede sig fast til pølsen. Smid det nu bare på en platte. Så kan vi selv høvle den ind i brødet, hvis vi vil det.

Alt i alt var det jo selvfølgelig ikke som på et dansk stadion. Duften af grill og pølser var byttet ud med popcorn og sennep.

Det bliver også godt snart at komme hjem igen.

Meeen. Der er måske lige et enkelt stop tilbage i den amerikanske miniliga.

Kampen under pølsen:
Ja, ligesom sidst var det jo baseball.

Der blev kastet og slået.

En fan ikke langt fra os fik en blodtud og en brækket næse i sjette inning. Det var lige så grattet, som dyppelsesanretningen ovenpå vores hotdog.

Pris:
12,50 dollars for en jumbo hotdog og fries
14,50 dollars for en jumbo bratwurst og fries

Pølsebedømmelse:

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram