Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
En hellig hotdog-kultur bliver grillet – Pølseligaen

Nationals Park, 12-04-2019

Washington Nationals 3-6 Pittsburgh Pirates

Tilskuere:
27.084

Pølsecount 2018/19:
10

Pølser i International Series:
3

Pølsen:
Hvad associerer man ordet ‘baseball’ til?

Ja man tænker nok lidt New York Yankees, måske Boston Red Sox, Chicago Cubs eller endda Los Angeles Dodgers. Men man tænker først og fremmest ‘hotdog’.

Et par pølsegnaskere fra Nordjylland gør i hvert fald. Og på et visit til den amerikanske hovedstad, Washington D.C., havde vi sat os for at overhale landets pølsekultur.

Men vil amerikanerne nu have et par ligegyldige danskere til at svine deres helligdom til? Formentlig ikke. Gør vi det alligevel? Ja, naturligvis.

De hotdogs skulle fandme grilles.

Men det blev de nu ikke. Desværre, for der var masser af potentiale. Så den helt store sviner bliver det trods alt ikke til fra vores side.

Eller jo… For vi bestilte en ”footlong” hotdog. Det er faktisk en ret stor sviner. Ja fandme lige så stor som en fod.

Som sagt blev denne store sviner desværre ikke grillet. Det havde ellers været et fornuftigt træk, for den smagte ganske fint. Smagen var lidt mørkere end på de fleste danske stadioner, og kødet var pænt krydret og endda ganske saftigt.

Den mørkere smag spillede fornuftigt sammen med det hint af syrlighed, som også var til stede.

Men her stopper roserne også. For selvom svineriet var langt som en fod, så var det også en tynd omgang, vi proppede i os. Formen var en forlænget wienerpølse.

Brødet virkede ikke til, at det var blevet hverken grillet, ristet eller endda bare opvarmet. Så det blev lidt tørt og kedeligt, når nu pølsen ikke var sprød eller grillet.

Tænk dog lige på, hvad en grill og et småbranket ydre kunne have gjort ved sådan en krabat.

Men skal man røre ved hotdog-kulturen på disse kanter? Dette er deres stadionplatte. Vi vil vel heller ikke have en amerikaner til at ændre vores stadionplatte?

Men nu har vi så i det mindste forsøgt at grille deres pølsetilberedning, når nu de ikke selv gider at grille.

Kampen under pølsen:
Første baseballkamp på stadion.

Hvad skete der? Jaaaaøøhhhh altså tæt kamp. Fredag aften. Et par bajere.

Det så egentlig okay ud for hjemmeholdet, men så pløkkede Pittsburghs pirater sgu lige til kuglen nogle gange, og så var de fandemer pludselig foran.

Og så vandt de også.

Og så spillede de to hold mod hinanden igen både lørdag og søndag.

De to kampe så vi ikke.

Pris
9 dollars for en hotdog

Pølsebedømmelse:

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram