Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Kan svin svømme? – Pølseligaen

Energi Viborg Arena, 07-04-2019

Viborg FF 2-2 Nykøbing FC (1-1)

Mål:
Andreas Albers, 1-0 (7.min)
Mathias Kristensen, 1-1 (27. min.)
Mikkel Agger, 2-1 (54. min.)
Søren Christensen, 2-2 (82. min.)

Tilskuere:
2.631

Pølsecount 2018/19:
9

Pølsen:
Kan svin svømme?

Et relevant spørgsmål at stille for tiden af flere årsager.

For det første, så bliver der i disse dage plantet et såkaldt vildsvinehegn langs grænsen til Tyskland. Dette skal forhindre de beskidte og forpestede vildsvin fra det uhyggelige udland i at bringe den frygtede afrikanske svinepest til Danmark og ødelægge vores store eksport af svin.

Vort hellige svinekød. Til frikadeller, kan man jo blandt andet bruge det.

Og for det andet, så var Pølseligaen en anelse forvirret over oprindelsen af det, vi fik serveret på Energi Viborg Arena i sidste weekend.

Og ja. Svin kan fandme godt svømme. Men nu har de jo altså besluttet at stille det hegn op.

Schwimmende Wildschweine in Maasholm. Titlen på videoen herunder fra det Slesvig-Holstenske medie shz.de, der flot viser en klase vildsvin på svømmetur i Flensborg Fjord.

Og så kan det svinehegn jo ellers bare få lov til at pryde landjorden.

Men tilbage til Viborg. Hvad kunne man tænke sig at næbre (eller voldeligt indtage) på sådan en lun forårsdag, hvor solen kæmper for at bryde igennem skydækket?

Skaldyr, selvfølgelig.

Den havde Viborg FF fanget. Og de havde tilsyneladende også fanget skaldyr.

For op på platten smaskede et ukendt og aflangt dyr med en tyk, sort skal.

Kræet var i hvert fald blevet stegt godt igennem, og pølseskindet var meget meget meget branket på især den ene side, hvilket resulterede i den føromtalte tykke og sorte skal.

Taget i betragtning at skabningen, som kom fra Silkeborg Slagteren, var blevet pandestegt, skulle man næsten tro, at pølsemanden havde taget en lang pause under tilberedelsen for at tilse andre og mere presserende pølser.

Det virkede under alle omstændigheder, som om det var en stille dag på kontoret, for de havde ikke travlt med at få afskibet frankfurterne, som efter endt stegetid blev flyttet fra én pande til en anden for at hvile i en stor bunke.

Det betød også, at pølsen ikke var helt så varm, som man kunne have ønsket.

Når først man var kommet igennem den tykke skorpe, så var pølsen nu ganske nem at tygge, og smagen var såmænd også habil. Men den kullede smag fra det brankede skind tog en stor del af charmen.

Under alle omstændigheder er det skuffende, at en konservativ bastion som Viborg ikke har holdt stift fast i kulgrillen.

Den her brankede skaldyrspølse kan få lov til at svømme sin egen sø.

Viborg har fandme altid været en håndboldby.

Kampen under pølsen:
Hvad har Viborg at holde fast i?

Deres håndbolddamer kan ikke engang vinde længere.

Deres fodboldhold rykker op og ned.

Og nu forsøger de så igen at rykke op, så de kan rykke ud af Superligaen, som efter næste sæson bliver reduceret til 12 hold.

Derop vil Nykøbing også gerne, men det ligner, at de må acceptere, at lokalrivalerne fra Næstved bliver det sidste top 3-hold sammen med netop Viborg og Silkeborg.

Søndag missede de muligheden for at komme tre point nærmere Viborg, da de gæstede domkirkebyen (obligatorisk at omtale Viborg som dette mindst én gang per artikel) og spillede 2-2.

Pris:
70,- for frankfurter og øl
40,- for øl

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram