Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Fra discjockey i Skalborg til pølsejockey i Aalborg – Pølseligaen

Aalborg Portland Park, 01-03-2019

AaB 1-1 Hobro IK (0-1)

Mål:
Pål Kirkevold, 0-1 (35. min.)
Lucas Andersen, 1-1 (71. min.)

Tilskuere:
6.346

Pølsecount 2018/19:
8

Pølsen:
Vi, Pølseliga-parret, har prøvet mange mærkværdige ting frem mod vores nuværende alder i midttyverne. Vi har for eksempel engang været DJ’s til en blå mandag i Skalborg. I cafeteriaet af et idrætscenter.

Konfirmanderne dansede nok sammenlagt i ti minutter ud af de cirka tre timer, vi stod der. Kæft, noget braller, de ville høre.

Dunk dunk. Tirsdag var træls på arbejdet efter natkørsel og natslæben med tunge højtalere, der skulle ind og ud af en cirka 15-årig Toyota Avensis.

Men vi fik da en konvolut med et pengebundt bagefter. Som man gør det på de kanter.

Spol nogle år frem. DJ-”udstyret” har ikke været fundet frem længe. Nu skriver vi om pølser. Aalborg besøger vi stadig. En af os bor der sgu.

Og på en fredag aften er det nu os, der betaler penge for svinestænger i stedet for at blive betalt for at hamre techno ud til et tomt cafeteria.

Seneste besøg på Aalborg Portland Nordjyske Park Stadion Arena, Aalborg ligger tilbage i november 2016. Dengang havde AaB kort forinden ved et demokratisk valg fundet frem til, at klubbens nye stadionplatte-pølse på 200 gram skulle krydres med cheddar og bacon.

Fin idé.

Og så døbte de den jo ‘Rasmus Wurst’.

Endnu bedre idé, selvom ‘Sprøde Romario’ var en anden navnekandidat.

Desværre bliver pølserne i hjørnerne af de fire tribuner tilberedt på pande, og vi behøver vel egentlig ikke argumentere for, hvorfor dét ikke er optimalt.

Men! Bag opstillet børneunderholdning og konkurrencer ved parkeringspladsen mellem svømmehallen og stadion står der sgu en grill. Og der bliver fyret så fint op under den med gas. Ikke kul, men trods alt bedre end en pande.

Så på den første dag i marts 2019 måtte vi smide vores princip med altid at bestille platte i kampens 38. minut til side for i stedet at spise tidlig aftensmad inden kampens begyndelse.

Men det kan så sandelig anbefales. For vi blev overrasket af pølsemanden. Vi forventede at blive serveret en helt almindelig frankfurter, men ved bestillingen blev vi simpelthen spurgt, om vi ønskede pølsen med eller uden ost.

Hundrede do.

– En af hver, tak.

Var det mon Rasmus Wurst, der havde slanget sin kleppert ud foran stadion? Det går vi ud fra.

Da vi anmeldte Rasmus Wurst i 2016 skrev vi; ”Pølser er i forvejen gode. Tilsæt andre lækre produkter i form af ost og mere svin – what’s not to like?”

Godt brølt af os!

Og denne gang altså grillet og ikke stegt. Dog blev vi også mødt af et mærkværdigt syn. En gut bag grillen stod simpelthen og skrabede pølserne fri for sort brankelse (eller hvad man kalder det).

Jo jo, selvfølgelig skal hele krabaten ikke være tildækket og totalt forkullet, men det var bestemt heller ikke tilfældet.

Skindet på vores ostepølse var nu ganske flot trods den underlige behandling. Lettere branket, fint med knas og smagte skønt. Den almindelige frankfurter, som vi ligeledes fortærede, haltede lidt bagefter. Og det mønster fulgte de to stykker svin hele vejen igennem.

Rasmus Wurst var dejligt krydret og med tydeligt præg af ost uden at det på nogen måde blev for meget. Det var dejligt afbalanceret og blev ikke klamt, som man måske kunne frygte. – Eller kunne man frygte det? Ost er sgu lækkert.

Frankfurteren derimod virkede som om, at den var blevet underprioriteret. Lillebror. Kom i anden række. Men den var fin nok, og den kom formentlig til at smage mere ordinær, end den var, fordi vi også havde Rasmus Wursts så glimrende kødstang at sutte på og sammenligne med.

Og når man kan smække Rasmus Wurst i kæften, så er det helt ok at bruge penge på pølse i stedet for at få penge under bordet for at være discjockey i et tomt cafeteria på en mandag i Skalborg.

Kampen under pølsen:
P.ET.E.R.S.Ø.R.E.N.S.E.N.E.F.F.E.K.T.E.N.

Oversat til dansk betyder det, at man har lov til at håbe til det sidste, men at man nok alligevel rykker ned.

Hobro fik et enkelt point med hjem fra Aalborg, og det var et point de skulle være glade for, for AaB må siges at være klart bedst på dagen.

Pris:
40,- for pølse med brød
40,- for fadøl

Pølsebedømmelse:
Ostepølsen:

 

Frankfurteren:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram