Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
En henrivende skønjomfru af en stadionplatte – Pølseligaen

Blue Water Arena, 30-11-2018

Esbjerg fB 1-4 AaB (0-2)

Mål:
Lucas Andersen, 0-1 (43. min.)
Lucas Andersen, 0-2 (45. min.)
Rasmus Thellufsen, 0-3 (53. min.)
Kasper Kusk, 0-4 (55. min.)
Joni Kauko, 1-4 (83. min.)

Tilskuere:
2.862

Pølsecount 2018/19:
5

Pølsen:
Det kan være svært at kigge på en skønjomfru uden at vurdere, om hun er henrivende. Det kan være svært at kigge på et ord uden at læse det. Og det kan være svært at spise en stadionplatte uden at bedømme den.

Det er naturligvis muligt at fritidsspise, men den indre anmelder spytter altid en kommentar eller to ud. Det er sjældent, at man går ind i brusekabinen og kommer ud igen tør.

Så da den ene halvdel af Pølseligaen for et par uger siden var til U21-landskamp mellem Danmark og England på Blue Water Arena og tilmed slugte en af de lokale grillmedistere, stod det nogenlunde klart, at denne udskæring fortjente en ny bedømmelse, selvom det er under et år siden, vi senest vurderede den sydvestjyske platte.

Så på den sidste novemberdag i 2018 var to halvdele og en hel Pølseliga igen på Gl Vardevej for at besigtige kødstolperne.

Men først… Cheerleaders. Hvorfor, Esbjerg?

Da vi havde fået det og de første 38 minutter overstået, var der kun én vej. Gasgrill og standard-dyppelse. Dyr fadølspris. Ganske acceptabel pølsepris. Intet nyt under stadionlyset.

Esbjergs sydjyske rivaler fra SønderjyskE er som regel ret så kæphøje, når det kommer til pølsesnak. De er meget, meget stolte af deres ringrider-platte fra Slagter Vollstedt.

Og det er da også velbegrundet, for den red direkte ind på en førsteplads i Pølseligaen i sidste sæson med en karakter på 5,5 ud af 6.

Men hvor de to klubber i dag kun er ærkefjender på banen, så kan de nu også begynde en rivalisering på pølsebakken.

For en slagter har de også i Esbjerg. Theilgaard. Og der bliver sendt fornemme svineleverancer herfra mod Blue Water Arena.

Gasgrillen havde skabt et flot og branket ydre, skindet sad godt nok fast mellem fortænderne, (men så havde man jo også lidt til anden halvleg), og kødet var dejligt krydret med en god portion salt og peber.

Den var en anelse fedtet, men det var på en god måde – ikke nok til at være et problem, men det spillede derimod ganske dejligt sammen med det knasende, sprøde skind.

Pølseligaen havde kammeratligt vedhæng med på stadion, og selvom den ene i selskabet ikke har meget tilovers for fodbold, så erklærede han tilfreds og mæt efter to nedlagte eksemplarer af EfB-platten, at han ganske uden brok en anden gang vil betale entréen til stadion for blot at nyde denne spise.

Rival-platten fra SønderjyskE fik 5,5 sidste sæson. EfB’s servering er slet ikke til mindre end det. Den er tættere på 6 end på 5.

Grillmedisteren i Esbjerg er både henrivende og skøn. Men kødkæppen er så sandelig ikke jomfru. Den ved præcis, hvad den laver i munden på os.

Kampen under pølsen:
Pølseligaen afsluttede sin seneste anmeldese fra Vejle med at skrive ”Wieghorst raus”. I ringer bare, hvis I har andre cheftrænere, som ønskes fyret.

Asisstent Jacob Friis styrer skibet mod vinterpausen, og denne aften lagde det til havn i Esbjerg.

Og det var både med bulder, brag og vind i sejlene. EfB har ellers været en af Superligaens store overraskelser i denne sæson, men resultatmæssigt fik holdet en lærestreg af nordjyderne.

Kampen var ellers nogenlunde lige, men så scorede Lucas Andersen to gange kort før pausen, før opgøret blev endegyldigt afgjort med to hurtige mål i anden halvleg.

Pris:
30,- for grillmedister med brød
45,- for fadøl

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram