Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
To skridt tilbage, ét skridt fremad – Pølseligaen

Riisvangen Stadion, 04-08-2018

Aarhus Fremad 1-2 Dalum (0-2)

Mål:
Mads Uth Gydesen, selvmål 0-1 (15. min.)
Martin Høgstad, 0-2 (31. min.)
Christian Nissen, 1-2 (84. min.)

Tilskuere:
378

Pølsecount 2018/19:
2

Pølsen:
Man må nogle gange tage ét skridt tilbage for at tage to skridt frem. Det er bare noget pis, når man i stedet tager to skridt tilbage og kun et enkelt frem.

Her er der ingen grund til at skjule noget, som ikke er en hemmelighed. Vi er store tilhængere af det kulinariske udbud på Riisvangen.

Fremads Stærke, som den lokale grillpølse hedder, var den første platte til score topkarakter i Pølseligaen.

Et tydeligt tegn på, at man hos Aarhus Fremad stræber efter at servere landets bedste platte, er den fornyelse, som Pølseligaen oplever ved hvert besøg.

Først var pølsen jo som nævnt bare fremragende. Men til vores andet besøg havde den lokale grillmester opgraderet sidevognen ved at servere hjemmebagt brød fra en lokal leverandør som tilbehør.

Denne gang var der igen sket forandringer og forbedringer. Dyppelsen bestod ikke blot af en klat Bähncke eller lignende. Den var leveret fra Bornholm. Smedens Ketchup. Og det var en fornuftig tilføjelse, for smagen var ganske behagelig. Ikke bare den kedelige hverdags tomatsovs, du lader Mads på ni år smøre sine kogte kartofler ind i, fordi han ikke kan lide brun sovs.

Kom ind i kampen, Mads.

I sidste sæson havde Aarhus Fremad ved en enkelt lejlighed endda kreeret en stadionplatte i klubbens sorte og gule farver. Utrolig kreativitet. Vi hylder engagementet.

Men en ændring, der endnu ikke er blevet foretaget, er skiftet fra gas- til kulgrill.

Afbrændingsforbuddet gjorde det umuligt at føre ud i livet den lørdag, vi besøgte Riisvangen. Men det kan være det sidste skridt frem mod en sikker topkarakter hver gang.

Seneste Fremad-pølse, som vi indtog, var blevet tør, og skindet var ikke i nærheden af at være sprødt. Den havde med andre ord taget to skridt tilbage. Og pølseanmeldelsen fulgte trop.

Det var bedre denne gang, men helt tilfredsstillende var det ikke. Smagen i denne pølse er uden tvivl Danmarks bedste. Men tilberedningen mangler en anelse, og pølseskindet krøllede sig sammen i munden på en som resultat af dette.

Den har det hele undtagen godt skind. Lige så saftig som en god fi…, krydret til perfektion, og som nævnt med friskbagt og velsmagende tilbehør.

Kan man tillade sig at være skuffet over en pølse, der bedømmes til 5,5 ud af 6?

Fremads Stærke er stadionpølsens svar på Led Zeppelin, Shawshank Redemption og Noma. Og så kan man godt føle sig en anelse skuffet, når niveauet falder bare en anelse.

To skridt tilbage, ét skridt frem. Der mangler lige et enkelt, før Riisvangen igen er tilbage på 6/6 i bedømmelsen.

Men for dælan, det er stadig et godt stykke svin, de smider på bakken.

Kampen under pølsen:
Hul i nettet. En Aarhus Fremad-mand på cykel inde på banen, mens 22 spillere stod og ventede. Nettet lappet med strips.

Så kunne sæsonen starte.

Men det gik ikke, som Hjørnebanden og resten af Fremad-fansene havde ønsket.

Dalum var ganske simpelt det bedste hold i store perioder af kampen, og med stillingen 2-0 virkede de til at være i kontrol.

Fremad fik reduceret, og det blev en anelse spændende til sidst, men alle tre point gik i sidste ende til fynboerne.

Pris:
40,- for pølse med brød

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram