Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Forloren god stadionpølse – Pølseligaen

Nature Energy Park, 22-07-2018

OB 2-2 SønderjyskE (0-2)

Mål:
Kees Luijckx, 0-1 (24. min.)
Christian Jakobsen, 0-2 (43. min.)
Mathias Jørgensen, 1-2 (58. min.)
Anders K. Jacobsen, 2-2 (78. min.)

Tilskuere:
5.738

Pølsecount 2018/19:
1

Pølsen:
Der er en kærlig gud, der fører alt til det bedste.

Og med det mener vi… Jagten på Danmarks bedste stadionpølse fortsætter. Nu på fjerde sæson.

Der er allerede flere gamle kendinge, som er skrevet på listen over stadioner, der igen skal have et besøg. Stadioner, der har skiftet pølser. Fornyet sig. Forstået, at det ikke bare er nok med en standardpølse.

Overliggeren er hævet.

Et sted, der så sandelig har oplevet forandring under superligapausen, er Odense Boldklub. Striberne er stadig blå, men trøjesponsoren er udskiftet til øens egen Albani.

Spillerne går ikke længere på banen til Eye of the Tiger, men i stedet til Espansiva af den verdensberømte komponist fra… ja… Fyn… Carl Nielsen.

Klubben ønsker en større tilknytning til byen Odense og øen Fyn, lyder forklaringen. Imponerende, at de har gjort det uden at nævnte H.C. Andersen. Det er de normalt ikke bange for i Odense.

Men klubbens seneste mange sæsoner har selvfølgelig heller ikke ligefrem været skrevet som eventyr.

Man går først så grueligt meget ondt igennem, og så bliver man berømt. Sådan har det været for OB længe. Og sådan er det til tider også at være pølseanmelder.

Og nå ja… Så har klubben fået ny maskot. Byd velkommen til…. Katten Victor. Njah. Det nye stadionnavn gider vi ikke engang kommentere.

På trods af alle disse nye fynske tiltag, tilsæt hertil en ny cheftræner fra Sønderjylland, så er OB stadig… OB. Først tabte de til Vendsyssel. Og søndag var de så bagud 0-2 hjemme mod SønderjyskE.

Men Pølseligaen hyggede sig i det gode vejr. At leve er dog ikke nok. Solskin, frihed og en lille stadionplatte må man ha’. Og derfor traskede vi gennem fanzonen mod pølseboden.

Her mødtes vi med OB-fan og ivrig stadionplatte-indtager Søren Plovgaard. 56 somre og i stand til at huske OB som mesterhold. Det understregede han hurtigt, ikke ville gentage sig i pølserækkerne.

Vor herre giver os nødderne, men han knækker dem ikke for os. Og OB skal hæve deres pølseniveau, hvis de vil lege med de store i Pølseligaen ifølge Søren.

– Det har altid været gennemsnitligt. Det er en ok pølse, men man falder ikke i svimer. Den er set bedre og ringere, sagde han.

Det stykke gris, vi søndag fik serveret, var særdeles branket. Og det var endda på gasgrill. Og ganske som Søren havde advaret os om, så blev det ikke nogen stor oplevelse. Den var simpelthen ikke noget særligt.

Den var varmet op til den helt korrekte temperatur, men smagen var intet mere end ordinær.

Et plus var til gengæld, at brødet for en sjælden gang var varmet fint.

– Ellers kan man lige så godt tørre hænder i det, sagde Søren.

Det er med gode stadionpølser, som kærlighed og skildpadde, de fleste på Fyn kender den kun forloren. Det her var ikke den største madoplevelse, vi har haft. Men som nævnt af Søren, heller ikke den ringeste.

Kent Nielsens humør i en tarm. Sådan beskrev vi pølsen, da vi sidst var på stadion i Odense. Jakob Michelsens var trods alt en smule bedre. Og denne platte får tildelt en stjerne mere i bedømmelse. Det går trods alt den rigtige vej.

Der gives mennesker, som kun en eneste gang i deres liv ser lykken, men se den gør vi alle. For OB’s supportere findes pølselykken ikke på Fyn.

Det er ganske vist!

Kampen under pølsen:
Men hov… hvad skete der nu lige i anden halvleg?

0-2 blev vendt til 2-2.

Jakob Michelsen ændrede system i pausen, og så spillede det hele pludselig for fynboerne.

Den 17-årige offensivspiller Mathias Jørgensen scorede for anden kamp i træk, og man kunne næsten ane en smule optimisme.

Måske bliver det ligefrem til noget med de forandringer. Pølsen må meget gerne følge med frem.

Pris:
35,- for pølse med brød
5,- for ekstra brød

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram