Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Arbejde og søvn og os’ lidt ringridning – Pølseligaen

Sydbank Park, 06-05-2018

SønderjyskE 1-0 Hobro IK (0-0)

Mål:
Kees Luijcks, 1-0 (66. min.)

Tilskuere:
5.011

Pølsecount 2017/18:
10

Pølsen:
I min perfekte drømmeverden der sku’ ens hverdag være arbejde og søvn og arbejde og søvn og arbejde og søvn og arbejde og søvn og arbejde og søvn og arbejde og søvn og os’ lidt ringridning.

Et drømmescenarie fra Svedbanken. Virkelighed for en SønderjyskE-fan.

For når hverdagsrytmen i Haderslev i ny og næ bliver afbrudt af en fodboldkamp, så bliver en ringrider (den lokale pølse fra Slagter Vollstedt) smidt på platten.

Og det er nødvendigt at finde noget i livet, der kan hjælpe os igennem denne hverdag, vi her snakker om. Arbejde og søvn. Arbejde og søvn. Et lille afbræk.

Det kunne for eksempel være en ringrider. Pølsen altså.

Eller du må sgu gerne gå til ringridning, hvis du vil.

Og hvad får en mand til at putte den samme pølse i munden 150 gange? Efter at have dækket SønderjyskE i 10 år er det Jacob Ravn, sportsredaktør på JydskeVestkystens, bud på, antallet af ringridere, han har spist på Sydbank Park.

– Og jeg har kun været skuffet en håndfuld gange.

Ikke alle stykker kød i aflang form har dén succesrate. Sådan en rytter må være en knag i høstakken.

Men kærlighed gør blind. Et smukt ydre kan forføre. Og ringriderens ydre var mere end almindeligt pænt, da Pølseligaen var forbi Haderslev.

Den havde fået lagt en fornem makeup. Men en smuk kvinde har ikke nødvendigvis et smukt indre. Og på samme måde kan skindet bogstaveligt talt bedrage, når det kommer til stadionpølser.

Heldigvis var det ikke tilfældet i Haderslev.

Det var ikke blot en smuk ringrider. Den havde også et hjerte af guld. Eller endnu bedre. Den havde et hjerte af velsmagende svinekød. (40 procent oksekød af kødkvæg fra Kildegaarden, 29 procent svinekød, 9 procent svinespæk og så ellers 22 procent alt muligt andet.)

Krydret behageligt med peber (det kunne vi selv smage) og koriander (det kunne vi læse os til), ligesom den også var aldeles saftig. Det lykkedes os faktisk at tabe mundvand på jorden midt i en bid.

Både de indre og ydre værdier tæller. Det er vigtigt, at huske på, når man vælger sin ringrider i livet. Og den her rytter rider direkte ind på en øjeblikkelig førsteplads i sæsonen. Og os’ vores hjerter.

Kampen under pølsen:
Matchfixing. Snapchat.

Mads. Hvilsom.

Jesper. Bøge.

Frispark. Krogen.

Kees. Luijcks.

Et. Nul.

Pris:
30,- for ringridder med brød
40,- for fadøl

Pølsebedømmelse:

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram