Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Skal man spille eller spise gris? – Pølseligaen

Sydbank Stadion, 24-03-2018

Varde IF 2-1 Tarup-Paarup (0-0)

Mål:
Kenneth Lund, 1-0 (52. min.)
Mathias Backs, 2-0 (68. min.)
Patrick Brøsted Rasmussen, 2-1 (85. min.)

Tilskuere:
Cirka 125 ifølge vifelite.dk

Pølsecount 2017/18:
9

Pølsen:
Forandring kan være skræmmende.

Og hvad skal der dog blive af os, når Generation Z tager over?

Tag nu bare en helt almindelig lørdag eftermiddag i Varde. En flok unge teenagere er stimlet sammen på sidelinjen af en kamp i Danmarksserien. Få meter derfra er alverdens lækre produkter på tilbud.

Et medlem af flokken bryder fri og får fra det, der må betegnes som gruppens alfahan, kommaenderende besked på IKKE at købe en pølse.

Vi kan kun gyse og spekulere over de mulige årsager, der kan ligge bag en sådan ordre. Men det lover ikke godt for fremtiden.

Senere i første halvleg var generationskløften endnu mere udtalt. Mens Pølseligaen spiste gris, stod ungerne bag os og spillede gris. Grillet kød > motion.

En anden uvenlig forandring var kampens underlag. Et tomt Sydbank Stadion mødte os, da vi kom frem. Pølse-mobilen blev endda bakket helt ned til hegnet om banen, men der var ingen mennesker at se.

Vi kørte videre rundt på idrætsanlægget og fandt en fyldt kunstgræsbane. Så dårlig kan den græsbane altså efterhånden heller ikke være.

Første halvleg forløb med det ene øje på banen og det andet på måltavlen. For på afstand så dagens udvalgte platte yderst spiselig ud. Kampuret var da heller ikke mange sekunder over 38 minutter, før vi kæmpede os gennem menneskemængden mod den til lejligheden opstillede pølsepavillon.

Under pavillonen stod der en gasgrill. Vi begynder efterhånden at frygte, at vi ikke kommer til at opleve flere kulgrillede pølser i denne sæson.

Men et gasset stykke svin plejer nu også at glide fint ned i systemet.

Og det var ligeledes tilfældet i Varde. Det var det. HA! Varde. Var det. Scheiße og lort betyder det samme på to forskellige sprog.

Apropos aflange objekter. Platten bestod af et pænt, bette robust stykke kød. Den var ganske kompakt. Ikke en fætter, man har lyst til at møde en sen aften på havnen i Esbjerg.

Så skulle den da lige ligge serveret på et tyndt stykke pap med to klatter grat og en tør skive brød. Det kompakte udtryk stod skindet først og fremmest for ved at være sprødt. Det kom også visuelt til udtryk gennem de perfekte grillstriber på overfladen.

Desværre var den også lidt for branket på den ene side. Da vi kom gennem det første knas viste kødet sig at køre i samme spor. Fine takter, men ikke helt oppe at ringe. Det var saftigt uden at være fedtet.

Det robuste udtryk fortsatte gennem en fornuftig kødtæthed, men smagen må siges at være gennemsnitlig.

På dyppelsefronten blev vi udsat for en ‘first’. Linet op i hvide skåle stod et udvalg af kondimenter. Vi holdt os til sennep og ketchup, da en af de ukendte lignede en balje bræk fra aftenen før.

Endnu et eksempel på, at forandring kan være skræmmende. Erfaring er en billet til et tog, der er kørt. Så vi steg i stedet ind i en Skoda Fabia og kørte hjem. Så kan man tænke lidt over det, før vi gentager det hele igen.

Kampen under pølsen:
Okay okay slap af.

Vi kender sgu ikke det store til Danmarksseriens Pulje 3, men hvis der er nogen, der ved, hvor målet står… Så er det faktisk ikke os. Vi er bedre til at finde grillen.

Varde ligger lige på den gode side af stregen i tabellen, mens Tarup-Paarup kæmper med om oprykning.

Det var ikke til at se i forårssæsonens første runde, hvor de to hold var meget lige. Hjemmeholdet bragte sig foran med 2-0 i anden halvleg, mens de fynske modstandere klappede en enkelt kasse ind fem minutter før tid.

Nu har vi ikke set andre Tarup-Paarup-kampe i denne sæson, men det vil undre os meget, hvis holdet har scoret mange flottere mål end Patrick Rasmussens halvflugter fra 20-25 meter.

Pris:
30,- for frankfurter med brød
35,- for fadøl

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram