Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
En west coast-medister kan sgu godt holde varmen i strid modvind – Pølseligaen

Blue Water Arena, 04-03-2018

Esbjerg fB 2-0 Skive IK (1-0)

Mål:
Anders Dreyer, 1-0 (7. min.)
Mads Larsen, 2-0 (90+3. min.)

Tilskuere:
2.058

Pølsecount 2017/18:
8

Pølsen:
Her kommer…. Esbjerg! Blæsende. Og så kan alting ske.

Danmarks bedste dårlige klubsang.

Indløb til denne banger. Cheerleadere. En zebra-maskot på el-guitar. Så skal vi ellers love for, at hjemmeholdets helte var fyret op til kamp.

Det var vi selvfølgelig også. Vi længes altid efter en ordentlig kødkæp at sutte på.

Men først, kaffe. Den var særdeles nødvendig. Selvom Mr. van Leeuwen altid har en fin kulør, så er der ikke på Blue Water Arena, han slikker sol. Du kan sætte en hollænder ind i Esbjerg, men du kan ikke fjerne blæsten. Nej, hvad? Hva? Eller… Det er sgu da det, man siger!

Men det var fristende at købe ekstra medisterpølser og proppe dem ind alle mulige steder i et desperat forsøg på at holde varmen. Altså ind i vores vanter for eksempel. Vi ved ikke, hvad I tænker på.

38. minut nærmede sig, og vi flyttede os nærmere den lokale pølseudbyder. Det løb koldt ned ad ryggen på os, med vores kolde hænder tog vi os til panden, og vores kolde hjerter skippede et slag.

Endnu en pandestegt pølse…

Forårssæsonen er ikke blevet brilliant banket igang hvad angår tilberedning.

Heldigvis er medisterpølsen en af de få kødstænger, der kan bære en pandestegning. Ved frankfurtere ønskes skindet naturligvis branket og sprødt, men en medister kan klare sig uden. Selvom kulgrillen altid er at foretrække, så gør den lige præcis her ikke kolossal forskel.

Så på trods af den indledningsvise choktilstand over tilberedningen, så blev vi taget positivt imod af hovedretten. Den så jo yderst spiselig ud, som den lå der på bakken. Flot branket.

Vi skal indrømme, at der blev spist unaturligt hurtigt søndag, da det simpelthen var lige så koldt som vores dansefødder på en fredag aften at have fingergaflen fri af vanten.

Men det gjorde nu ikke noget. For den ene bid tog den anden. Fyldt med velsmag og velbehag. Det var en skøn og mør medister, som smeltede på tungen.

Brødet var koldt og tørt, men det var blot en parentes ved siden af medister-leveringen fra Slagter Theilgaard, som havde besluttet sig for at krydre pøllerne, præcis som vi kan lide dem.

Så på trods af pandestegningen sniger stadionplatternes west coast-repræsentant sig op i slipstrømmen af en førsteplads i 2017/18-sæsonen.

En medister på disse egne er mere end bare en hård banan. Den kan snildt holde varmen, selvom livet ikke er nemt i den vestjyske modvind.

Kampen under pølsen:
Uden at fornærme mange sjæle kan man nok godt påstå, at Esbjerg var favoritter til at vinde forårsåbneren på hjemmebane mod Skive.

Når gæsterne ikke havde bolden, trak de sig langt tilbage, men af samme årsag var det også svært for hjemmeholdet at tilspille sig chancer.

Det var da også på et frispark, at EfB’s stortalent Anders Dreyer drejede kuglen i kassen til en tidlig føring.

Men herefter var det faktisk Skive, der havde de fleste store chancer. Ikke før dybt inde i overtiden fik den blot 16-årige Mads Larsen cementeret sejren med sit første officielle mål for Superliga-nedrykkerne efter et effektivt kontraangreb.

Pris:
30,- for medister med brød
45,- for fadøl

Pølsebedømmelse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram