Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
En kødbolle-udskæring af en røget ål – Pølseligaen

Jysk Park, 10-02-2018

Silkeborg IF 3-2 AaB (1-0)

Mål:
Davit Skhirtladze, 1-0 (8. min.)
Frederik Børsting, 1-1 (50. min.)
Jens Martin Gammelby, 2-1 (78. min.)
Yann Rolim, 2-2 (83. min.)
Vladimir Rodić, 3-2 (84. min.)

Tilskuere:
2.587

Pølsecount 2017/18:
7

Pølsen:
Først og fremmest.

– Pølser har altid fascineret mig. Man kan vel nærmest sige der er noget mytologisk ved at dræbe et dyr, og efterfølgende håne det ved at stikke det op i dens egen tarm.

Hvil i fred, Ole Thestrup. Vi lever efter disse vise ord.

Lørdag kom vi tilbage til livet. Første Superliga-runde efter vinterpausen, og Pølseligaen tog på stadion.

Vi har gennem flere sæsoner været rundt på samtlige stadioner i Danmarks bedste række, indtil Silkeborg før denne sæson åbnede dørene til et nyt.

Mascot Park fik i fjor en hæderlig anmeldelse for en godt grillet ”stadion-bandit”. Dengang tilberedt på kulgrill, men med overgangen fra græs til kunstgræs på den nye arena, frygtede Pølseligaen på forhånd, at også pølsens underlag var blevet udskiftet.

Og det var det.

Til stor gru var både frankfurteren og grillpølsen stegt på pande. Som nordjyder havde vi placeret os i udebaneafsnittet, og det er muligt, at tilberedelsen foregår anderledes andre steder på stadion. Det håber vi da næsten.

Som supplement til en småsløj oplevelse kan det usandsynligt tykke net mellem tilskuerne og banen nævnes. Det havde været nemmere at se igennem en dyne.

Vi valgte frankfurteren, og på trods af pølsen på panden, så var skindet faktisk sprækket og branket. I hvert fald på den ene side. For desværre var det visuelle udtryk en anelse broget, og tilberedelsen var ikke konsistent over hele linjen.

Undersiden halvt sprækket op, lang og tynd, flere mørke nuancer. Den lignede en røget ål. Du ved. Se bare her.

Men der skal trods alt meget til for at få en pølse til ikke at se indbydende ud. Så vi begyndte at hugge løs. Det var lidt en underlig oplevelse. Pølsen var ganske kødfuld, men til gengæld smagte den ret meget som en af de kødboller, der svømmer rundt i en hønsekødssuppe fra frost.

Og det er sgu også ret svært at få fat i den lange ende af noget rundt. Men Kajs Pølser havde altså gjort forsøget ved at skifte bollens form til en lang klæppert af en pølse.

Heldigvis har Pølseligaen været rundhåndede i denne sæson og uddelt gode karakterer. Der var tilmed en bagt melbolle serveret, men den var desværre kold.

En frankfurter forklædt som røget ål, der smagte af kødbolle. Stegt på pande. Det kunne godt have været mere jysk på Jysk Park.

Kampen under pølsen:
Silkeborgs Robert Skov-afløser, Vladimir Rodić, viste sig frem fra begyndelsen af sin debut. Senere i kampen blev han matchvinder, men allerede i ottende spilminut var han involveret i et mål, da han lagde op til en georgier-dong.

Frederik Børsting fik udlignet kort inde i anden halvleg, og det samme gjorde Yann Rolim efter Jens Martin Gammelbys 2-1-scoring. Men Jakob Blåbjerg ville det anderledes, så i stedet for at heade bolden tilbage til sin målmand, Jacob Rinne, så valgte han blot at snitte den, hvorved Rodić altså kunne afgøre kampen.

Pris:
55,- Frankfurter med brød
40,- for fadøl

Pølsebedømmelse:
 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram