Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--plseligaen-0cb.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Thank God for pølse med brød – Pølseligaen

SDCCU Stadium, 24-11-2017

San Diego Aztecs 35-10 New Mexico Lobos (14-0)

Touchdowns:
Kahale Warring, 9 yard kast fra Christian Chapman, 7-0
Rashaad Penny, 20 yard løb, 14-0
Rashaad Penny, 51 yard løb, 21-0
Jason Sanders, 46 yard field goal, 21-3
Jay Griffin IV, 62 yard kast fra Tekava Tuioti, 21-10
Fred Trevillion, 47 yard kast fra Christian Chapman, 28-10
Juwan Washington, 60 yard løb, 35-10

Tilskuere:
28.978

Pølsecount 2017/18:
6

Pølsen:
Vi er taknemmelige for vores gode helbred.
Vi er taknemmelige for Guds kærlighed.
Vi er taknemmelige for pølser med brød.

Der var Thanksgiving i US and A i sidste uge, og Pølseligaen var rejst til Guds eget forladte land for tage et par kilo på til anledningen. 

Rundt om spisebordene blev der foldet hænder i bøn, så befolkningen kunne føle sig marginalt mindre utilpas med overforbruget og i stedet koncentrere sig om den enorme mængde mad.

Så kunne vi alle lige nå at sove nogle timer, inden Black Friday bankede på døren. En passende straf til klodens befolkning for det påstyr, som fans af FC København og Brøndby IF i 1994 diskede op med og derfor sørgede for at få en dag opkaldt med samme navn bare oversat til dansk.

Men hva helvede. Vi har da alle købt en fladskærm i Elgiganten lige netop den dag.

Pølseligaen sprang dog indkøbsturen over for i stedet at klemme en pøllelademad ned til den øvrige opbevaring. Vi opsnuste et tomt tidligere NFL-stadion i San Diego, tidligere Qualcomm Stadium men nu SDCCU Stadium, da San Diego Chargers er flyttet til Los Angeles.

Men college-holdet San Diego State Aztecs spiller fortsat i arenaen, og i tråd med måltiderne og indkøbene, så blev den kørt helt ud. Så meget den nu kan blive kørt ud på college-niveau.

Musikere med instrumenter nok til at dække hele banen, cheerleadere på begge sider og en helikopter fra kystvagten, der fløj over de 28.000 tilskuere ved afslutningen af nationalsangen. Og nå ja, så var der fyrværkeri, når hjemmeholdet lavede touchdown.

Pølseligaens erklærede mål er at finde Danmarks bedste stadionpølse. Men derfor kunne en inspirationstur til ‘murica vel ikke skade.

Og der fik vi serveret en……. god gammeldags tysk bratwurst.

Desværre var den stegt på pande – ikke at vi havde forventet at finde en kulgrill på et amerikansk fodboldstadion med plads til godt 70.000 mennesker, men hvis man ikke kan drømme i USA, hvor kan man så?

Flot var den nu alligevel, og skindet var faktisk branket. For den nette sum af to dollars var der stegte løg og peberfrugter som tilbehør til måltidet, som blev serveret som klassisk hotdog.

Dyppelsen kom i små utroligt upraktiske sprøjteposer. Der kunne de altså lære noget af Danmarks sovsetønder, der blot kræver et let klem på vedhænget, før klatten havner på bakken.

Som nævnt var skindet branket, men det var desværre ikke nok til et tilfredsstillende knas. Der manglede sprødhed, og sammen med brødet, der var tørt og kedeligt, så var kødet altså godt og grundigt gråt pakket ind.

Men så var der heldigvis forbedring at spore. Selve kødet smagte nemlig ikke så ringe endda – man er vel jyde selv i Californien. Dejlig krydret smag – vi skyder på, at det blandt andet var fennikel – der blev hængende på tungen efterfølgende uden at blive klam eller ubehagelig.

På en kulgrill ville denne sag have været i toppen af pølsetabellen. Vi troede, vi skulle på inspirationstur. Men måske skal repræsentanter fra Pølseligaen på inspirationstur til Danmark. Claus Meyer har en fodboldklub på Falster – han må være egnet til at undervise i tilberedningen.

Tak for helbred, kærlighed og platte. Og tak for kulgrill.

Kampen under pølsen:
På forhånd havde Pølseligaens amerikanske værter gjort opmærksom på, at runningbacken Rashaad Penny er en af de bedste college-spillere på positionen i USA – og derfor i verden.

Knægten har da også løbet flest yards i hele ligaen og blev mod New Mexico Lobos den første spiller i sæsonen til at krydse 2.000 yard-mærket for sæsonen. Han er den første runningback siden Matt Forte i 2007, der har løbet mere end 200 yards i fire kampe på stribe.

Så forhåbentlig får vi ham at se i NFL næste sæson.

Rashaad Penny løb to touchdowns i San Diego, men han var ikke den eneste, der scorede point for hjemmeholdet, der løb med en ganske komfortabel sejr.

Største lyspunkt for New Mexico Lobos var receiveren Jay Griffin IV, der i tredje quarter scorede et formidabelt touchdown.

Pris:
8 dollars for bratwurst med brød
2 dollars for løg og peber
9 dollars for flaskeøl

Pølsebedømmelse:

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram